2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به دلتون افتاده یعنی قطعا به آرزومون میرسیم؟یاجهت امید بخشی میگید؟البته در هر صورت ممنون

شاید باوت نشه من به این شب هیچی باوری نداشتم دوسال پیش همچین شبی یه چیزی از خدا خواستم الان که میبینم واقعا خدا بهم داد پس منم گفتم بزار همه رو از این شب آگاه کنم و مطمئنم خدا به اونا هم میده

شاید باوت نشه من به این شب هیچی باوری نداشتم دوسال پیش همچین شبی یه چیزی از خدا خواستم الان که میبین ...

بله درسته گاهی آدم به قلبش میاد .خداخیرتون بده منم حاجتم رو الان گفتم تو دلم الهی آمین

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

خواهرم خوب بشه و ازدواج کنه. خودم اخرای سال دیگه باردار شم.مامان و بابام سایشون بالاسرم باشه همیشه. ...

ایشالله مامان دو تا بچه دوقلو میشی خواهرت ازدواج میکنه وخالت خوب میشه مامان باباتم همیشه سلامت میمونن