2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیپسنده خواهرامو میپسنده

| مشاهده متن کامل بحث + 4056 بازدید | 133 پست
مادرت اومد زن دوم شده بعد اون وخ میگی زن بابات جادو گره 🤣 دور از این حتماااا به خودت برس

بابام کلا زن اول رو رها کرده اصلا کاری به کارش نداره حرف هم نمیزنه باهاش فقط بخاط حرف مردم و دلسوزی گذاشته خونش بمونه و پول میده بهش 

ولی مادرمن خودش جدا شده بابام طلاقش نمیداد

والا عزیزم شما بیشتر انگار بی اعتماد بنفسی و توی همین تاپیک خودت رو بهتر از خواهرهات دونستی و یکجورایی به مادرشون توهین کردی 

بعدشم وقتی مهمونی داری که زبان محلیتون رو بلد نیست باید فارسی حرف بزنی همین فارسی هم گذشتگان خودمون از هر قومیتی برای ارتباط باهم دیگه انتخاب کردند اگه قرار باشه هرکس فقط با هم زبونش ارتباط بگیره که درست نیست پس از فردا مردم همه کشور ها غیر هم زبون بین هم دیوار بکشن؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سرزبون و شاد و شنگول بودن یه زن بی نهایت تو زندگی اثرگذاره چه در رابطه با شوهرش چه بچه هاشاز فردا شر ...

چی میگی گلم ها تو خونه که بی زبون و کم حرف نیستم میگم میخندم مسخره بازی در میارم جشن میگیرم سوپرایز میکنم

بیرون جدیم که اونم همش لبخنددارم جوک یا هر چی هم بگن کلی میخندم 

تو و خواهرات هر چقدر هم بد باشن مقصر نیستیدددمقصر شوهرته مرد پرو چطور گذاشتی جرات کنه اصلا مقایسه کن ...

به امام حسین ۳ ۴ سال التماس کرد تا راضی شدیم زنش بشم 

هزار بار اومدن خواستگاری 

به پیغمبر دو سه روز قبل عقد پیام دادم فلانی من زباد دلم با این ازدواج نیست اما دیگه راه برگشتی نیست بخاطر فلان سوتفاهم شک دارم 

شبش خانوادش اومدن خواهرش اومد قشنگ گریه کرد و التماس کرد 

اینطوری زنش شدم حالا هر روز تحقیرم میکنن

فارسی حرف زدن با کلاسیه؟!!!خوبه شوهرت خودش تورکهچه عجیب رفتار میکنهمن خودم بختیاریم یعنی یجا ببینم ک ...

بدبخت عقده ای فکر میکنه فارسی حرف زدن باکلاسیه

اصالت نداره 

خب بیشتر ازین کارها اگه آدم انجام بده میگن طرف مشکل داره کارها و رفتارت درست بوده چیه نکنه شوهرت میخ ...

من همه جا همینطورم مگه جنع زنونه باشه با یکی گرم بگیرم بیشتر یکم حرف میزنم 

میگه چرا مثل اونا باکلاس نبوری چرا اونطوری نگفتی نخندیدی 

من تا اونجایی که شنیدم اکثر استان های تورک نشین حتی داخل ادارات هم به زبان تورکی حرف میزننچیزی که بی ...

آره بخدا میریم بیمارستان یا هرجا هم ترکی حرف میزنن تو عروسیا 

یسری از این جوان ها فقط فارسی حرف میزنن 

اونوقت شوهرم منو نمیپسنده

والا عزیزم شما بیشتر انگار بی اعتماد بنفسی و توی همین تاپیک خودت رو بهتر از خواهرهات دونستی و یکجورا ...

نه مهمون خودش ترک بود 

اومد با من فارسی حرف بزنه میدونستم ترکه چون با پیرا ترکی حرف میزد ترکی جوابشو دادم

آره بخدا میریم بیمارستان یا هرجا هم ترکی حرف میزنن تو عروسیا یسری از این جوان ها فقط فارسی حرف میزنن ...

ترکها که خیلی رو زبونشون تعصب دارن 

خانواده ها با بچه های کوچیک فارسی حرف میزنن از اول یا ترکی؟

ترکها که خیلی رو زبونشون تعصب دارن خانواده ها با بچه های کوچیک فارسی حرف میزنن از اول یا ترکی؟

تازه عقده ای ها با بچه ها فارسی حرف میزنن یوقت لهجشون ترکی نشه

به امام حسین ۳ ۴ سال التماس کرد تا راضی شدیم زنش بشم هزار بار اومدن خواستگاری به پیغمبر دو سه روز قب ...

عزیزم باورت دارم نیاز به قسم نیست ، ذات اکثرا مردا همینه تعجب نداره

تهش هم کاری میکنن آدم افسرده سه و خودش بدش بیاد بعد میگه تو از اول همینطوری بودی ، نزار به جایی برسه که اعتماد به نفستو خراب کنه

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

چقدر اشتباه میکنن ترکی زبانه بعضیا کلی کلاس میرن و هزینه میکنن که یه زبان یاد بگیرن

من اصلا همینجوری ترکی استانبولی هم کامل بلدم فقط نوشتنشو کامل بلد نیستم

فیلم هاشونو بدون زیر نویس میبینم