2777
2789

خیلی ناراحتم ازش حرفش ازیادم نمیره

خیلی حس ناکافی بودن بهم میده

بخدا دختر بدی براش نیستم همه میگن چقد دختر نجیب و درسخونی داری توشرایط خیلی سخت فرهنگیان قبول شدم همش بهم‌میگفت تو هیچی نمیشی کتابامو پرت میکرد میگه بابا این هیچیی نیست  هیچوقت ندیدم بهم افتخار کنه یا حرف خوبی بزنه

خانم ها من درراستای تاپیک مهریه به پدرم گفتم اگه مثلا ازدواج کردم مهریه خوبی واسم بزن حالا چقد گفتم ؟ ۱۴ سکه دیگه عرفش همینه 

پدرم بهم پرید و بدجور پاچه گرفت انگار دشمن خونیشم 

گفت تو فک کردی کی هستی که مهریت اینقدر باشه😟🥺 تو یه آدم فقیر میاد میگرتت منم فقیر بودم(تاالان هم هست) از پسر مردم توقع نداشته باش برات مهریه خوبی بزنه بهش گفتم من اولا با فقیر ازدواج‌نمیکنم گفت خفه شو خودت کارمندی و خرج‌میکنی واسه خونه 😥 من بغضم گرفت گفت که ندیدم تا به حال خواستگار خوب و پولداری داری به اینجور چیزا فک نکن تو بعدش پوزخند زد 🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشون عقلش در همون اندازه است

شما ارمانهای خودت رو داشته باش

انشالله بهترینها برات رقم میخوره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

خوب تو چرا با پدرت بحث میکنی؟! واقعا فکر کردی آدم تو سن و سال بالا افکار و عقاید و رفتارش عوض میشه؟ تو حق داری ولی این جر و بحثا اسیبشو فقط به خودت میزنه . منم تجربه دارم . تو مسیر خودتو برو و به خدا توکل کن 

پدر مادر منم همینناز اول عمرشون تا حالا خودشونو دست کم گرفت و پیش هر خری ما رو خوار وخفیف کردن🙂

به نظرت چرا ما شانس نداریم ؟ بخدا بعضیارو میبینم هیچ پوئنی ندارن ولی خونوادشون بهشون پرو بال میدن 

به نظرت چرا ما شانس نداریم ؟ بخدا بعضیارو میبینم هیچ پوئنی ندارن ولی خونوادشون بهشون پرو بال میدن

امشب که شب ارزوهاس از ته دل دعا کردم همون شوهری که میخوام بیاد...دیگه منم برم از اینجا

توهم دعا کن