من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وای تا نصفش رفتم چقد برام عجیب غرررررریب بود البته کلیم خندیدم تایپیک جالبی بود دمت گرم عجیب ترین تا اینجا ک رفتم هندونه با برنج هندونه با پنیر خربزه با پنیر اینا برام قابل هضم نیسسس
ماست و خامه،،خورشت بادمجون با کشک،،ماست و شیره هم دیدم میخورن نگم از رنگش عین چرک میشه😨😨
من خودم توی خونه ماست درست میکنم توی شیر که گرم میکنم یه پاکت خامه رو هم می زنم وبا مایع ماست مخلوط می کنم و ماست رو می زارم ببنده ماست سفت و خامه ای میشه
راستش من چند روزه میخام درست کنم اما چون تا حالا درست نکردم میگم شاید خوب نشه
درست كن عزيزم خيلي عالي ميشه نخود فرنگي همراه با سينه مرغ نگيني و پياز داغ و شويد موادش رو درست كن و لابهلاي برنج ابكش بده و بزار دم بكشه با سالاد شيرازي ميل كنيد يا ترشي ليته يا فلفل مزه بهشت ميده
سلام عزیزم در رابطه با لاغری میشه به منم کمک کنید .من ۶۹ کیلو ام اما قدم ۱۵۵ هستش میخوام برسمبه ۵۵ ...
سلام گلم بله البته
ببین عزیزم وزنتو در سی ضرب کن پونصدتا ازش کم کن این میشه کالری برای لاغری ،ی برنامه کالری شمار مثه کرفس نصب کن هرچی خوراکی میخوری ب جز اب و چای و دمنوش وارد برنامه کن کالریشو محاسبه میکنه یک روز درمیون هم ورزش کن انشالله ک هرچ زودتر ب وزن دلخواهت میرسی
❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه زیادی در این زمینه دارم 💪😍