2777
2789

نوه داییم ۳ سالشه با حوصله و شیک روی برنج ب صورت خط نازک وباریک لایه لایه کنار هم ماست و حلوا میریخت هم میزد میخورد با لذت هم میخورد و تازه با زبون شیرینش  پیشنهاد هم میداد ک اینطوری بخورین خیلی خوشمزه س 😅😍😘

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حلوایی؟ میشده خطی بریزه

با قاشق غذا خوری از کاسه ای ک توش حلوا بود برمی داشت ب صورت خطی از اول بشقاب تا اخر بشقاب میکشیدش جایی ک قط میشد رو دوباره ادامه میداد 

(ما اینجا ی حلوایی داریم ک مثل پنیر پیتزا کش میاد حلوا مجلسیمونه و کار هر کسی نیست درست کردنش ) 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

نوه داییم ۳ سالشه با حوصله و شیک روی برنج ب صورت خط نازک وباریک لایه لایه کنار هم ماست و حلوا میریخت ...

یا اینکه نون و پنیر و سیب رو تو ی لقمه میزاره میخوره 

تنها میان وعده ای ک خیلی دوست داره😂

معلممون اصفهانی بود گفت اصفهانیان کدو بادمجون رو با شکر می‌خورن

بهش میگفتی .....زیادی نخور 

ب عنوان یک اصفهانی اصیل اصلا همچین چیزی وجود نداره توی اصفهان 

معلمتون میخواسته یه زری بزنه فقط 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
نوه داییم ۳ سالشه با حوصله و شیک روی برنج ب صورت خط نازک وباریک لایه لایه کنار هم ماست و حلوا میریخت ...

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
یا اینکه نون و پنیر و سیب رو تو ی لقمه میزاره میخوره تنها میان وعده ای ک خیلی دوست داره😂

قربونش بشم من الهی 💋💋💋