2777
2789
آره اون حلیمی که با شکر خوردم خیلی رقیق بود و فقط گوشت داشتیه جورایی مثل لعاب گوشت بودولی حلیمی که م ...

عزیزم این حلیم نیست شله مشهدیه..حلیم حبوبات نداره

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حلیم ما که پر حبوباته

خو همین دیگه حلیم حبوبات نداره و بدون قیمه خورده میشه..اونی ک شما میگی و با حبوباته شله اس..شما میگین حلیم اشتباهی..

حتی تو نت بزنی میاد اینا ..

من مشهدی نیستم ولی اینجا زندگی میکنم و دو‌ مدلش هم خوردم.‌شله خیللللی خوشمزه و پر ملات تره..حلیم چیزی نداره.

خرمارو پختم و بهش تخم مرغ زدم..شاید خیلیا خورده باشن ولی چند نفر دیدم خیلی تعجب کردن 

هیچکس جای تو نبوده و نیست و احساس و شرایط تورو تجربه نکرده، پس بخاطر نظرات دیگران به تصمیماتِ خودت شک نکن... 

آهان پس به حلیم شکر میزنن به شله که ما می خوریم نمک و قیمه🤗

بله عزیزم ..😊♥️

ما ها ک شله خوردیم میدونیم چیه..اونایی ک نخوردن فک میکنن حلیمه ک ماها با نمک و قیمه میخوریم و اکثرا مسخره میکنن چرا نمک و قیمه 🙂

به شدت خوشمزه و مقویه بخصوص اگه دارچین زنجبیل و گردو بادومم اضافه کنی

اره خوشمزه میشه

هیچکس جای تو نبوده و نیست و احساس و شرایط تورو تجربه نکرده، پس بخاطر نظرات دیگران به تصمیماتِ خودت شک نکن...