2777
2789
نخود پلو

ی سری مامانم خونه نبود خواستم ناهار بپزم هوس لوبیا پلو کردم.لوبیا نبود نخود فریز شده داشتیم استفاده کردم مزه جالبی داشت بد نشد👌😄

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری با هیچی ندارم ولی مگه شما تو آش رشته رب میریزید؟😳

ما همسایمون مال نمی‌دونم کجا بود اش پخته بود توش گوجه یا رب گوجه داشت و جای رشته ماکارونی ریخته بود اولش یه جوری شدم ولی چون شکمو هستم تا تحش خوردم همه رو خوشمزه بود اتفاقا

استانبولی ک بجا گوشت سوسیس داشت 

تن ماهی و تخم مرغ 

حلیم و شیر با شکر

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

ما همسایمون مال نمی‌دونم کجا بود اش پخته بود توش گوجه یا رب گوجه داشت و جای رشته ماکارونی ریخته بود ...

چه جالب😁تا حالا ندیده بودم

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

همکار های شوهرم که ترکیبای عجیب ولی خوشمزه ای درست کردن که شوهرم برام پخت و تست کردم دیدم واقعا خوشم ...

ترکیب تخم مرغ و تن ماهی فاجعس به مرور آسیب میزنه به بدن علی الخصوص معده

آسان گذرانید جهانِ گذران را...