2777
2789
عنوان

پرمویی

296 بازدید | 24 پست

سلام

دوستان من مشکل پرمویی دارم. خیلی زیاد. یعنی تا به حال هیچ دختری رو به پرمویی خودم ندیدم. همون دوران بلوغ هم سینه هام خیلی زودتر از همسن و سلام رشد و بعد رشدش متوقف شد و سینه هام خیلی کوچیکه. باسن هم ندارم. یعنی کلا اندامم زنونه نیست. میخوام برم دکتر غدد به نظرتون جواب میده؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از طرفی آخه پریودهام هم منظومه و نمیشه گفت مشکل هورمونی دارم. خیلی نگران بعد از ازدواجم هستم.

من همه خانوادم سینه هاشون مجردی کوچیکن بعد بچه دار شدن همه شدن۸۵ و ۹۰ همه چیز ژنتیکه چرا انقدر خودتو اذیت میکنی؟بدن لاغر اتفاقا خیلی مده ، طرف میره سینه هاشو عمل میکنه کوچیک شه

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄