2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24911 بازدید | 858 پست
اخلاقای بدم ب بابام رفتهخوبا ب مامانمب گفته ی مامانم البته😂😂چشم و ابرو و موهام رنگش ب بابام رفته ح ...

حالا من قیافم کپ بابامه، بعضی اوقات عکسا بچگی بابامو میبینم میترسم حس میکنم ی بخشی از روح بابام تناسخ پیدا کرده تو کالبد ی دختر😂 انقدر شبیهیم فقط کافیه ریش بذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 175 ام😎💪

واو 

به به😍😍

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

اتفاقا بدنم اصلا مو ندارهفقط پاهام و دستام خیلیییی داره اونم چون همش با ژیلت میزدم، البته خود موها ز ...

خب پس بار اخرت باشه میگی پرموام بیتربیت پرمو ندیدی 😏😂

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

من خوبی هامو اینجور خودم توصیف کردم عکس بذارم بگید واقعا اینجوره یا ن؟بدی هایی ک گفتم تو عکس مشخص نی ...

ما همینجوریشم قبولت داریم خوشگل خانم

این سایت ادم نامطمئن زیاد هست توش پیشنهاد میکنم عکس نذاری 

ما همینجوریشم قبولت داریم خوشگل خانماین سایت ادم نامطمئن زیاد هست توش پیشنهاد میکنم عکس نذاری

ب قبولی نیس قشنگم

چشم🫂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
دیر رسیدم پس

میخوای ببینی؟😂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙