2777
2789
عنوان

زندگی چرا انقدر بد شده💔

136 بازدید | 16 پست

همه چی کنسل کننده ادمای تکراری بی پولی حسرت درسای مزخرف استعدادی که سوخت زندگیم شده خلاصه اینا سنم خیلی کمه ولی دلم میخواد بمیرم اگه گناه نبود خودمو میکشتم دلم میخواد گریه کنم ولی نمیشه همه زندگیم شده این مجازیه کوفتی تا ازین زندگی واقعی لعنتی دور شم دیگه حتی رغبتی واسه تلاش کردنم ندارم میشه یچیزی بگید که ارووم کنه راستش من کسی رو ندارم که باهاش حرف بزنم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته که این حرفو میزنی؟ این همه نعمت خدا بهمون داده. چرا همش بدبختیا رو میبینی؟

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
چند سالته که این حرفو میزنی؟ این همه نعمت خدا بهمون داده. چرا همش بدبختیا رو میبینی؟

خوشبختی ؟چیه اصلا به چس نگاه کنم که ببینم‌خوشبختم به بابای بداخلاق بیکارم نگاه کنم که همیشه دستش خالیه هرچی دهنش درمیاد بهم میگه یا به مامان بدبخت تراز خودم

خوشبختی ؟چیه اصلا به چس نگاه کنم که ببینم‌خوشبختم به بابای بداخلاق بیکارم نگاه کنم که همیشه دستش خال ...

بزرگتر که بشی میفهمی همه مشکل دارن. قبول دارم که جنس مشکلات با هم فرق داره اما اینو بدون که درسته خانوادتو خودت انتخاب نکردی اما میتونی آیندتو بسازی. فقط کافیه روی خودت و هدف هات تمرکز کنی. چشم به هم بزنی عمرت میگذره و اگر خوب استفاده نکنی فقط حسرتش میمونه. البته من درکت میکنم چون خودمم مثل شما فکر میکردم. اگر میتونی حتما با یه مشاور صحبت کن. تو انقدر ارزشمند هستی که لیاقت بهترین زندگی رو داری. پس راحت تسلیم نشو

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
هرچقدرصداش میکنم نمیبینه منو😭الان دارم با گریه تایپ میکنم

الهی عزیزم همه مون مشکل داریم بخدا منی ک دارم شمارو دلداری میدم خوم ی ادم سختی کشیده ام هنوزم سختیام تموم نشده 

ولی تنها دلخوشیم اینکه خدا خودش گفته بعد سختی اسونی هست 

این ب من امید میده 

باور کن میگذره خدا هیچکسو فراموش نمیکنه 🥺❤

برام دعا کنید 😔دنیام غمه
هرچقدرصداش میکنم نمیبینه منو😭الان دارم با گریه تایپ میکنم

اتفاقا خدا سکوت کرده تا ببینه تو چقد بهش ایمان داری. همین امشب بگو خدایا میدونم که میبینی. خودمو میسپارم به خودت. هر لحظه خودتو در محضر خدا ببین. خدا منتظرته

اتفاقا خدا سکوت کرده تا ببینه تو چقد بهش ایمان داری. همین امشب بگو خدایا میدونم که میبینی. خودمو میس ...

نمیدونم دیگه نمیدونم من فقط میخوام بدونم چرا اینجوریه زندگی چرا دیگه هیچی قشنگی نداره نوجوونم ولی هیچ وقت مثل یک  نوجوون زندگی نکردم هیچ وقت چیزایی رو‌که ارزوشو داشتم بهش نرسیدم فقط به خاطر بی پولی