2777
2789
عنوان

دلیل بی خوابی امشبب😕

96 بازدید | 12 پست

بچه ها الان خیلی یهویی یادم اومد 

یهو خیللی ترسیدم

من 4،5 سال پیش  روز اخر دبیرستان تو دفتر ی سری ادا اصول بد  دراوردم... یکیش خیلی بد بود

بعد یهو بچه ها گفتن وربین اینجاس من حواسم نبود

الان میترسم دیده باشن اون فیلمارو  یا ببینم 

اگه ببینن چی میشه؟ 

اخه ترسم برا اینه ک من چن وقته وقتی یهو یاد کسی یا چیزی میوفتم ی اتفاقی میوفته برا اون چیز یا ادم🥲🥲🥹

بخدا میترسم شر بشه

حالا خندیدن  و تموم شد😂😐

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو ارومم کن😂🥹

من خرررر دوستم تو دبیرستان بهم گفت همرام بیا با یه پسره گوه قرار داشت 

من خر همراش رفتم 

گفت بریم تو اون خونهه گفتم بگو پسره بیاد بیرون حرفاتون بزنین 

اینم که از قبل باپسره برنامه داشت و از ترس مامانش من رو آورده بود همراه خودش 

خلاصه رفتن داخل منم رفتم طبقه بالا تو یه اتاق نشستم نیم ساعت شد تا خبرشون اومدن بیرون 🤢🤢 

تازه فهمیدم اوضاع از چه قراره 

کلی دوستمو فحش دادم اومدیم خونه ولی همیشههههه میکم یکی منو دیده رفتم تو اون خونه ی لعنتی که فکر کنه من خرابم 😥😥 

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️