2777
2789

امیدوارم هرکسی ک بامادرشوهر مشکل داره یا مادرشوهر باهاش مشکل داره ختم بخیر و نیکی بشه.ازجمله مادرشوهر من.خیلی سعی میکنم دلشو بدست بیارم ولی انگار دلش از سنگه😀

از اول با من مشکل داشت اصن باازدواج شوهرم با من مخالف بود یکی دیگ رو درنظر داشت واسش‌

ن محبت روش جواب میده ن قهر ن زبون خوش 

و بدی ماجرااینجاست ک باما زندگی میکنه و من هرروز میبینمش و حتی بزور جواب سلام میده خیلی وقتا اصلا جواب نمیده.

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهر من خیلی بد بود

ولی دید کاریش ندارم و البته بهش محبت می کردم کم کم بهتر شد

امسال بعد از چند سال که عروسشم برام چندبار هدیه خریده🫣کاری که سالای قبل نکرده بود 

مثلا فکر کن تو مهمونی خانوادگی خودشو می گرفت و اصلا حرف نمی زد انگار عزادار بود😑من اصصصصصصصلا به روی خودم نمیاوردم 

و در حدی هر سری تکرار می کرد که حتی شوهرم متوجه شده بود

اما من کلا به روی خودم نیاوردم اونم دید فایده نداره کم کم درست شد

با روی خوش سلام و احوال پرسی می کردم و در طول مهمونی با آدمای دیگه هم صحبت می شدم در حد کم یا شنونده ی صحبت بقیه بودم با لبخند

خدا ب داد روح و روانت برسه

هروقت میره خونه خواهرش ارامش ب زندگیم برمیگرده وقتایی ک هست همش دنبال دعوا درست کردن بین من وشوهرمه.

مثلا دکتر گفته غذای کربوهیدرات دار نباید زیادد بخوره منم خب اکثر غذاها برنج دارن یا نون دارن کنارش؛؛میره شوهرمو پر میکنه ک زنت اینجوری پخته ک منو بکشتن بده یا دهن کج میکنه نمیخوره.

البته خودش پرستار داره اکثرا اون واسش غذا درست میکنه😏

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

مادرشوهر من خیلی بد بودولی دید کاریش ندارم و البته بهش محبت می کردم کم کم بهتر شدامسال بعد از چند سا ...

خداروشکر عزیزم.من تازه ازدواج کردم تنها عروسشم هستم سخته واسم این رفتاراش

مادرشوهر من خیلی بد بودولی دید کاریش ندارم و البته بهش محبت می کردم کم کم بهتر شدامسال بعد از چند سا ...

خوشحالم برات.کار درستو تو کردی با سیاست پیش رفتی حتی ب روی شوهرتم نیوردی حالا من برعکس میرم رو مخ شوهرم😬

خونه مال مادرشوهرته یا شما؟اگه پرستار داره نمی‌شه یه مرزی چیزی بذارید؟

ب اسم شوهرمه.ولی خب خواهرشوهرم ک خودش شوهر کرده رفته.شوهرمم نمیزاره مامانش تنها بمونه.

چ مرزی ینی؟

منم تنها عروس مادرشوهرمم امیدت به خدا باشه شاید خوب شد مث مال منبعد از ۴_۵ سال البته 😂

میخوام اون موقع دیگ خوب نشه😏ابروی منو جلو فک و فامیل شوهر برده.زن داداشا و خواهرش و دخترای اونا ک میان پیشش عین خدمتکارش ب من دستور میده میگ برو کمک پرستارم

چی بگمم اخه منننننن

کلا نادیده اش بگیر بذار بفهمه توهم دل داری آدمی انقدر اذیتت نکنه

برات صلوات فرستادم عزیزم🍁

خوشحالم برات.کار درستو تو کردی با سیاست پیش رفتی حتی ب روی شوهرتم نیوردی حالا من برعکس میرم رو مخ شو ...

نه دیگه شوهرت گناهی نداره 

ما باید تمرکز می کردیم رو زندکی و برای پیشرفت خودمون تلاش می کردیم

حوصله نداشتم بشینم با شوهرم سر رفتارای خانمی دعوا کنم

البته که ته دلم خیلی ناراحت می‌شدم و دلم می گرفت ولی دلخوری کردن فایده نداشت