2777
2789
عنوان

امشب فقط برای خودمون دعا نکنیم

52 بازدید | 7 پست

برای حاجت روایی دیگران هم دعا کنیم که خیلی ثواب داره 

التماس دعا 

خیلی برام دعا کنید♥️♥️♥️🤍

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩

واسه سلامتی مریضا هم دعا کنید.

انشالله سلامتی گل پسر من😘

آمین 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه به من بگید جریان امشب چیه؟

چند جا خوندم ولی هیچی نفهمیدم🥲

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

میشه به من بگید جریان امشب چیه؟چند جا خوندم ولی هیچی نفهمیدم🥲

در تعطیلات اسلامی،  (عبارتی عربی به معنی: «شب رغبت‌ها، اشتیاق‌ها و بخشش‌ها») به نخستین شب جمعهٔ ماه رجب گفته می‌شود. کلمة «رغائب» جمع «رغیبه» به معنای چیزی که مورد رغبت و میل است و نیز به معنای عطا و بخشش فراوان می‌باشد. بنابر معنای اول «لیله الرغائب» یعنی شبی که میل و توجه به عبادت و بندگی در آن فراوان است و بندگان خوب و شایسته خداوند در این شب تمایل زیادی به رفتن به در خانه خدا و ارتباط و انس با معبود خویش دارند. بنابر معنای دوم «لیله الرغاب» یعنی شبی که در آن عطاء و بخشش خداوند فراوان است و بندگان مخلص خداوند با روآوردن به بارگاه قدس ربوبی و خاکساری در برابر عظمت حق، شایسته دریافت انعام و عطا و بخشش بیکرانه حق می‌گردند.

در تعطیلات اسلامی، (عبارتی عربی به معنی: «شب رغبت‌ها، اشتیاق‌ها و بخشش‌ها») به نخستین شب جمعهٔ ماه ...

چقدر زیبا 

لطفا برای من هم دعا کنید این شب رو💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چقدر زیبا لطفا برای من هم دعا کنید این شب رو💚

چشم حتما🤍♥️

هرکس در این شب به جز برای خودش برای دیگران هم دعا کنه چند برابرشو خودش میبینه