2777
2789

مثلا من خودم به نظرم گذشته ی طرف واقعا تا ی حدودی مهمه و باید دوست و این دونستن باید متقابل باشه

و به نظرم خانواده هم خیلی مهمه

(سه بار تاپیک زدم هر بار ی جا سوتی دادم😭😂) 

حرفت درسته

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *                                

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گذشته قطعا مهمه

یه دختری که با کسی نبوده

واقعا با کی مثل خودش باید ازدواج کنی

همچنین پسرا

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

من قبلا دوست پسر داشتم چن تا حقیقت.... ولی همیشه دوس داشتم همسرم گذشتش پاک باشه🤣🤣🤣که خداروشکر همینجوریم شد. یعنی حتی دست یک دخترم نگرفته بوووود. اولینو اخرینشم

یه تعلیقی سیاسی🤕

نریزید سرم

به نظرم نباید اینستاگرام داشته باشه

باید عکس دوتایی بزار توی اپلیکیشن های مجازیش 

شوخی و خنده هم با همکاران خانم و.. نکنه

سفر مجردی و مهمونی مجردی و.. هم نره

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

منم سفر مجردی نمیزارمولی خودم میرم 🤣🤣🤣

نه من وقتی خودم انجام بدم باید اونم انجام بده نمیشه که یک طرفه باشه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

دوست صمیمی جنس مخالف رو نیمتونم قبول کنم 

خیلییی سعی کردم عادت کنم اما همچنان معتقدم که غلطه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎