2777
2789
عنوان

بچها چرا من انگار بلد نیستم زندگی کنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 61 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه میگم بچه ای؟میگم خیلی طبیعیه که توی زندگی گیر کنی که چی میخوای و میخوای چیکار کنی؛ مسیر ها مختلف ...

چقد حرفات درسته دوست عزیزم 

انقد جو جوِ موفقیت و رسیدنه و ما ادما همیشه درحال مقایسه کردن خودمونیم فراموش میکنیم که طبیعتمون اشتباه کردنه

😂😂کوفتتتتچه کالاهایی؟

همه خرید کردن غیر من 

اول میخواستم هنزفری بخرم 

باز پشیمون شدم 

باز رفتم لوازم ارایش بخرم بازم پشیمون شدم 

باز رفتم کالای طی بخرم نداش 

لباس خوابم رفتم بخرم نخریدم 😁😬😬😬

خیلی پولدارم😅
چقد حرفات درسته دوست عزیزم انقد جو جوِ موفقیت و رسیدنه و ما ادما همیشه درحال مقایسه کردن خودمونیم فر ...

این حرفای انگیزشی زرد رو بریز بیرون عزیز دلم.

آهسته و پیوسته برو جلو و خودت رو بسپار دست خدا .

خدا برای بنده هاش بد نمیخواد دختر🩷

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

همه خرید کردن غیر من اول میخواستم هنزفری بخرم باز پشیمون شدم باز رفتم لوازم ارایش بخرم بازم پشیمون ش ...

😂😂😂عاشقتمم که

طلاهم بتونی بگیری عالیه

کجا ازین تخفیفا میدن ماهم بگیریم😍

این حرفای انگیزشی زرد رو بریز بیرون عزیز دلم.آهسته و پیوسته برو جلو و خودت رو بسپار دست خدا .خدا برا ...

من شیش دونگم دست خداست

دعام کن ازین سردرگمی و دائما ازین شاخه به اون شاخه پریدنا دربیام توفیق اجباری لازم دارم

خدا صاف بندازتم تو کاری که بهش علاقه دارم 

هدفمو بزاره تو کلم

من شیش دونگم دست خداستدعام کن ازین سردرگمی و دائما ازین شاخه به اون شاخه پریدنا دربیام توفیق اجباری ...

حمد خوندم عزیز دلم .

انشالله هرچی به صلاح و قسمتته پیش روت قرار بگیره🩷

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

مرسی دوست خوبم🌻خیلی اروم شدم خیلی واقعا ممنونمم

عزیزمی🩷

نه ببین وقتی ی پسر میاد اول هدف رابطه مشخص میشه اون خیلی منو میخواست من تمام اون سالها با یادش زندگی ...

خدا بهت قدرت بده قدرت ادامه دادن و شروع اتفاقای قشنگ زندگیت 

میفهمم درکت میکنم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

😂😂😂عاشقتمم کهطلاهم بتونی بگیری عالیهکجا ازین تخفیفا میدن ماهم بگیریم😍

طلانداشت اگر داشت خوب بود 

واسه روز زن بود ۷۰۰‌کدتخفیف ک ازسایت مدیسه خرید کنم

قابلتو نداره عزیزم میخوای بفرستم واستم 

خیلی پولدارم😅