2777
2789

چیکار کنم واقعا از دستش همش فکر میکنه فقط خودش تو این دنیا وجود داره به کس دیگه ای جز خودش فکر هم نمیکنه 

وقتی بگم برای مثال ما تو یخچال هیچی نداریم فقط ی تخم مرغ داریم میره همونو خودش میخوره فقط به فکر خودشه فکر کنید صبح قبل این که بره سر کار هر روز آجیل میگیره سر کار میخوره شب من کیسه فریزر رو میبینم که مثلا ۲ تا دونه پسته توش مونده بقیشو خورده اصلا هم برای خونه آجیل نمیخره بهش هم میگم پول بده بهم پول نمیده میگه هر وقت هر چی خواستی بهم بگو خودم میخرم من حتی خودم نمیتونم برم بازار چون خودم پول ندارم باید به اون بگم با من بیاد تا برم ی چیزی واسه خودم یا بچه ها بخرم هر وقتم بهش میگم ی چیزی بخر برای خونه میگه پول ندارم امروز یادم رفته بود بگم سر راه نون بگیر وقتی اومد یادم افتاد ۵ نفریم ۳ تا دونه نون داشتیم من غذا رو بدون نون خوردم گفتم بزار برای بچه ها باشه اونم بیخیال ۲ تا نون رو خورد ۱ دونه نون واسه ۳ تا بچه هام موند گاهی فکر میکنم فهم اینچیزا رو نداره که اینطوری میکنه یا میدونه من حساسم سر قندون رو نذاره دقیقا همین کارو میکنه یا میدونه من حساسم با کفش بیاد رو پادری دم در همینکارو میکنه با اینکه من هر بار بهش میگم یا صبح که نیره سر کار در خونه رو باز مبذاره دمای خونه با بیرون فرق نداره انقدر سرد میشه از وقتی سرما شروع شده هممون مریض شدیم به خاطر اینکاراش خیلیهم کثیفه خیلی هم بو میده حموم هم نمیره چون میدونه من رو اینچیزا حساسم خجالت هم نمیکشه اینایی که میگم در مورد ی پسر بچه نیستا درمورد ی مردی که سه تا بچه داره همش میخواد منو حرص بده کفری شدم از دستش چیکار کنم واقعا

..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طفلی بچها چطور دلش میاد بدون اونا آجیل بخوره 

چطور نون ها از گلوش پایین رفت 

عجب خودخواهیه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
خداشاهده نفسام تند شد از دست کاراش هرکدومو که میخوندم یه دست مفصل کتکش میزدم تو ذهنم استارتر خدا صبر ...

بخدا فقط بخاطر بچه هام باهاش موندم میگم گناه دارن وگرنه ناز هیچکدوم رو هم نمیکشع

..
خیلی ازش بدم میاد

حق داری

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اون سه تا نونی که داشتیو میزاشتی جلو بچه ها و خودتهروقت سیرشدین بقیه رو بدین شوهرتکارت اشتباه بود ،د ...

گذاشته بودم رو سفره کنار بچه ها اونم برداشت خورد 

..