2777
2789
یک موردش چندتا ازفامیلها پشتم حرف زدن باعث شدند پسری منومیخاد پا پس بکشهاره همه ی اون خانم ها تقاص پ ...

یه لحظه فکر کردم ازداج نکردی دیگه تاپیکاتو دیدم خیلی خوشحال شدم بعد اگه دوست داری میشه بگی چی به سرشون اومد؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم ظلمه یانه ولی من وقتی بچه بودم شوهر خواهرم خیلی اذیتم میکرد مسخره میکرد تو جمع بهم حرف میزد ...

مطمین باش تاوان می ده و تو می بینی عذاب کشیدن خودشو یا حتی بهترین فرد زندگیشو 

نگران آینده ای هستیم که اصلا معلوم نیست خودمون توش باشیم یانه❤️‍🩹🖤                                                                  (  دست دو نفره )

شاید واسه بعضی ها ظلم حساب نشه ولی خی واسه من چرا خاله همیشه سر یکسری چیز ها که اصلا من توشون نقشی ن ...

منم کسایی مشابه حالت کاری باهام کردن که اعتماد به نفسم صفر شده به نظرم این بزرگترین ظلمه منکه حلالشون نمیکنم خدا ازشون نگذره

به نظرم خود خدا   چون یه اتفاقایی افتاده از دست من خارج بوده حتی روحمم خبر نداشته میخواد اینجوری شه همیشه جواب تمام تلاش هامو نابود که کرد هیچ بعدش یه بلایی که سر هر کسی نمیاره سرم آورد الان داشتم کابوسش رو میدیدم که از خواب پا شدم خیلی بده خدایی داشته باشی علاوه بر اینکه پشتت نیست که برات تاوان پس بگیره رو به روت وایساده مثل یه دشمن خیلی عجیبه 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
منم کسایی مشابه حالت کاری باهام کردن که اعتماد به نفسم صفر شده به نظرم این بزرگترین ظلمه منکه حلالشو ...

من هم حلالش نمی کنم هیچ وقت یادم نمیره گریه هایی که بابتش کردم ولی خودم توشون هیچ نقشی نداشتم 

نگران آینده ای هستیم که اصلا معلوم نیست خودمون توش باشیم یانه❤️‍🩹🖤                                                                  (  دست دو نفره )

اینا حرف مفت میزنن تاپیک اخرم رو بخون همین پسری ک من در موردش تاپیک زدم ، خیییلی دوست دختر داشت ولی ...

عزیزم من مطلقه ام خیلی بخاطرم جنگید حتی اومد خواستگاریم ولی خانوادش نذاشتن ازم دلسردش کردن

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
من هم حلالش نمی کنم هیچ وقت یادم نمیره گریه هایی که بابتش کردم ولی خودم توشون هیچ نقشی نداشتم

منم خیلی شبا گریه کردم آخه مگه جوشام ،دماغم یا قیافم و... دست خودمه که بعضیا میان مسخره میکنن؟ اونم جلو جمع منکه بد دلم شکسته ایشالا خدا جوابشونو بده

دوست دختر نامردم که بعد 4 سال رابطه خیلی عمیق زد زیر همه قولامون و ولم کرد رفت

تازگی عقد کرده.هرگز حلالش نمیکنم.

صدمو گذاشتم واسش

الان وضعم خوب شده خدا  رو شکر از نظر مالی.بارها تلاش کردم برش گردونم و ببخشمش ولی کله خر تر از این حرفا بود

رفته با یه پسر خیلی زشت و داغون عقد کرده.احتمالا پولداره چون اصلا قیافه نداره

اوایلش میمرد واسم.بعدش آرزوی مرگمو میکرد.با اینکه نه بهش خیانت کردم نه مشکل خاصی مثل اعتیاد و.... داشتم

یکم اختلاف نظر داشتیم ولی خودش میدونست چقدر دوستش دارم

مامانش عامل اصلی جداییمون شد.بارها آرزوی مرگمو کردن مادر و دختر

مامانش چند سال بعد کات  فوت کرد.خوشحال نشدم ولی ناراحت هم نشدم.هرگز نمیبخشمش

امیدوارم با این یارو هم که هست زندگی خوبی نداشته باشه.حسود نیستم.چون واقعا بدجوری ولم کرد.منو قرصی کرد.افسرده کرد با رفتنش

حقم این نبود

insta :  amiiid619

دوست دختر نامردم که بعد 4 سال رابطه خیلی عمیق زد زیر همه قولامون و ولم کرد رفتتازگی عقد کرده.هرگز حل ...

جدی چ عجب ی پسر درست دیدیم ولی واقعا دنیا عجیبه پسر خوب دست دختر بدو خیانتکار و بلعکس😔

منم خیلی شبا گریه کردم آخه مگه جوشام ،دماغم یا قیافم و... دست خودمه که بعضیا میان مسخره میکنن؟ اونم ...

واقعا یکسری ها نمی فهمند. که با حرفاشون از داخل نابود میشیم و تا چندین وقت حرفاشون رومون اثر داره 

یه لحظه فکر کردم ازداج نکردی دیگه تاپیکاتو دیدم خیلی خوشحال شدم بعد اگه دوست داری میشه بگی چی به سرش ...

چرا بابا 

یکی ارپسرهای اقوام منو میخواست خیلی هم می خواست چپ وراست خونه مون بود طوریکه همه فهمیدند این منو میخواد دیگع خانواده اش هم رابطه رازیادترکردن ....

بعد شنیدم مادرش یکجا با بقیه نشسته بوده حرف من میشه من خیلی خجالتی وکمرو بودم میگن اجتماعی نیست و.....رای شونو میزنه حالافکرکن من که اجتماعی نبودم الان مشاورم😜

کارندارم یک روز خبراومد که فلانی پشتت حرف زدن شکستن مامانمو اونجا دیدم که فامیلهاش پشت دخترش حرف زدن

نه من نه مامانم به رومون نیاوردیم اما ادم ناراحت میشه بخصوص مامانم خدابیامرز!

دیگه گذشت یکیشون همسرش توسن پنجاه فوت شد

یکیشون سه تابچه هاش طلاق گرفتند

یکی دیگه شون دخترش سی و هشت سالشه هنوزمجرده 

اون پسرم ازدواج کرده فکر کنم خوشبخته دوسه باردیدمش ظاهرا خوبه شرایطش 

انشاءالله که همه جوانها خوشبخت بشن ! 

منم ازدواج کردم الان پسرسوممو باردارم کارمندم و وضعیت اقتصادی مون درحدمتوسط 

هداراشکر دستمون به دهانمون می رسه 😇

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶