2777
2789
عنوان

شب ارزوهاست بیاید براتون دعاکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 56 پست
❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️ ❣️اللهم صل علی محمد و آل محمد ❣️❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️❣️ا ...

برات صلوات فرستادم برام دعا کن انشالله شماهم حاجت روابشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی حاجت روا بشی عزیزم. الهی آمین. به نیتت برات سوره کوثر خوندم.

خواهش می کنم برای منم دعا کنید خدا حاجتمو بده 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم

ازدواج کنم با اونی که دوسش دارم، و سراسر خیر باشه،بعد ده سال زن داداشم یه نی نی سالم خدا بهشون بده و مامانم دلش شاد بشه،و هیچ خونه ای مریض نداشته باشه الهی آمین

برسی به آرزوهات استارتر جان پنج تا صلوات برات میفرستم

کسی میتونه کمکم کنه؟ راهی بلدین واسه پیام بالا ک دادم توروخدا بلدین بگین خسته شدم😔دکتر چن بار رفتم فایده نداره قرص و دارو هایی میدن با عوارض بالا میترسم بخورم روانی بشم 

اول از همه دعا میکنم قلبت همیشه همنقدر بزرگ باشه و مهربون و به هر ارزویی داری برسی ایشالله و در کنار خانواده همیشه یالم و سلامت باشین 

ارزو منم اینه تو درسم پیشرفت کنم روز به روز اونقدر موفق بشم ۳ سال دیگه دانشجو دندونپزشکی باشم تو یه شهر خوب و بتوتم به ارزوها و اهدافی که دارم برسم