2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه یکی از دختر خاله هام رفت یاد گرفت الان داخل ی کلینیک تو سعادت اباد تهران کار میکنه درامدش خیلی با ...

عزیزم مدرک دخترخالت چیه

اینجا مدرک فنی میده 

کاربر ماساژ دوتا تکنیک درمانی و ریلکسی یاد میده 

بنطرت خوبه میگن این دوتا کاربردی ترینه و اینکه میگن دست ادم درد میگیره راسته

نه یکی از دختر خاله هام رفت یاد گرفت الان داخل ی کلینیک تو سعادت اباد تهران کار میکنه درامدش خیلی با ...

عزیز دلم میشه جوابمو بدی ☹️☹️☹️

پس میگی می ارزه هزینه کنم 

هزینه دوره ۹ملیونه 

بعد یچیزی خونه دختر خالت کجاس ک میره کلینیک سعادت اباد میگم یعنی پول اسنپ ادم باید بده هعی 

بعد من ی بچه ۴ ۵ ساله هم دارم اونو نمیدونم چیکارش کنم 

🤧

بعد یچیزی خونه دختر خالت کجاس ک میره کلینیک سعادت اباد میگم یعنی پول اسنپ ادم باید بده هعی بعد من ی ...

دختر خالم پیش خواهرش یعنی دختر خاله بزرگم زندگی میکنه، خونه دختر خاله بزرگم نیاورانه

از مسیرای تهران سردر نمیارم ک چقدر این دوتا جا باهم فاصله دارن ولی از اونجایی ک دختر خالم خیلی تجملاتیه و فکر میکنه پرنسسه همیشه با اسنپ میره همه جا

دختر خالم پیش خواهرش یعنی دختر خاله بزرگم زندگی میکنه، خونه دختر خاله بزرگم نیاورانهاز مسیرای تهران ...

الان ک دیگ درامد داره ک دیگ هیچی پس هیچکسو لابد ادم حساب نمیکنع😆😁

اگر تهران باشی و دسترسی به سالن های ماساژ داشته باشه 

خاک خوری داره ولی بعد از یک سال جا میفتی و درآمد بالا می‌ره 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه