2777
2789
عنوان

شوهر بیشعورم

521 بازدید | 46 پست

شوهرم تو مهمونیای ما همش میگه خوابم میاد امشب خواهراش اومدن خونه ننش میگه میرم اونجا منم گفتم چطو دیروز خوابت میومد بعد میگه خفه شو بی حیا میزنمتها منم میگم بی حیا خودتی بعد صداشو بالا میبره مامان باباته بخاطر خواهراش که یکم دیر میبینه به خونوادم همچین میگه خدا لعنتش کنه ارزششو داره بخاطر اونا با زن جاملش اینطو کنه

توام نرو خونه خانوادش 

این به اون در

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیرم هی خودمو نفرین میکنم با مردی ازدواج کردم بخاطر خواهراش به مامان بابای من اینطو میگه

ای خاهر دست رو دلم نزار که خونه

شوهرم بخاطر ننش به من میگه گوه خوردی جواب تلفن مامانمو ندادی

نمیرم هی خودمو نفرین میکنم با مردی ازدواج کردم بخاطر خواهراش به مامان بابای من اینطو میگه

دیگه کاری ک شده و نمیشه عقب نشینی کنی

رها کن

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴