2777
2789
عنوان

دارم نماز لیله الرغائب میخونم بیاید اسم بگید دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 35 پست

تو رو قرآن دعا کنید انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و خیلی زود بریم سرکار و هر چه سریع‌تر رسمی شیم 🤲 😔 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

تو رو خدا دعاکن انشالله پدرم زن دوم و سوم و.. نگیره  و دوست دختر دختر و زن و صیغه ای نداشته باشه و انشالله پدرم دیگ ازارمون نده و کتکمون نزنه و برامون سحر و جادو نگیره و بداخلاقی و ترش رویی نکنه برامون و تهمت نزنه بهمون و توهین نکنه بهمون انشالله💔😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جون امام زمان دعا کن تو رو قرآن انشالله من و عزیزانم مخصوصا من و مامانم و خواهرم و داداشام مثل مردم عادی آزادی داشته باشیم بریم بازار و مغازه و سفر و پارک و سینما و زیارتگاه ها بتونیم با مادر بزرگ و خاله هام رفت و آمد کنیم و بتونیم راحت بریم سرکار و ادامه تحصیل بدیم و با همسایه ها سلام و علیک بتونیم داشته باشیم و انشالله هر جا دلمون میخواد بگردیم و کسی محدودمون نکنه اصلا ، تو رو به امام حسین دعا من حاجاتمو گلم😭😔💔 تو رو خدا حتما همین روزا به همه ی حاجتام برسم و دلم خیلی شاد شه خیلی 😭

تو رو خدا و قرآن دعا کن به خواهرم جهیزیه و لباساشو کامل بدن به خواهرم خیلی زود و اصلا تو لباسای و وسیله های خواهرم کسی نگرده 😭

تو رو خدا و جون چهارده معصوم قسمت میدم به خدا بگو انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم هر ظلمی و بدی و ستم و هر تهمتی زدن و هر توهینی کردن و هر حرفی پشت سرمون زدن و هر کی خودشو گرفت برا من و عزیزانم و من و عزیزانم رو دست میگیرن و گرفتن ، بدتر از کاری که باهامون کردن دقیق خدا همین روزا خیلی زود سرشون می یاره انشالله بفهمن دنیا دار مکافاته و خدا ناظر به اعمال ادما😢😭🙏

تو رو خدا دعا کن انشالله خدا عمر خیلی زیاد به عزیزانم بده و خدا به عزیزانم خوش شانسی و خوش اقبالی و دل خوش و سلامتی جسمی و روحی و پولدار شدن و آزاد شدن از آدمای ظالم و جادوگر و بد جنس و بد ذات و خدا نترس بده انشالله🤲😔