2777
2789
عنوان

قهقه زدم وقتی استوریشو دیدم

180 بازدید | 7 پست

یه عفریته ای که تو فامیلامون تاحالا صدنفرو انداخته به جون هم و واسه دختر و پسرا دعا گرفته امشب استوری گذاشته راجب خدا و شب آرزوها دلم میخواست واسش بنویسم آخه گه صفت تو خدا میدونی کیه؟ که اگه میدونستی با بقیه بنده هاش اینکارو نمیکردی  ناخداگاه خنده ام گرفت از اینهمه تناقض🤣 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

ب دعا اعتقاد داره که اینجوری فتنه انداخته بین ادما....ای خدا

شیطان و بچه هاش ونابود کن و اهل زمین اهل عشق وارامش و نور قرار بده

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
ب دعا اعتقاد داره که اینجوری فتنه انداخته بین ادما....ای خداشیطان و بچه هاش ونابود کن و اهل زمین اهل ...

الهی آمین خجالتم نمیکشه اسم خدارو تو دهن نجسش میاره

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجور آدما به خودی خود لعنت شده هستن 😂

دقیقااا🤣

زن دوست شوهرم میگه اصلا خدا وجود نداره ولی مدام تو استوری میگه خدا خدا حرفای در این مورد میزنه بهش میگم تو که اعتقادی به خدا نداری میگه مردم خرن از این حرفا خوششون میاد باید ظاهر سازی کرد برای این مردم 

مدام از خدا خوب بودن خودشو تعریف میکنه میگم چقدر از خودت تعریف میکنی خودشیفته ایی مگه‌ میگه مردم گاون هر چی از خودت تعریع کنی بیشتر شیفتت میشن 

منم رابطمو قطع کردم از ادم متظاهر و مردم فریب و سمی خوشم نمیاد

زن دوست شوهرم میگه اصلا خدا وجود نداره ولی مدام تو استوری میگه خدا خدا حرفای در این مورد میزنه بهش م ...

چقدر سمه 

چقدر سمه

خیلی از افراد اینجورین حرفو عملشون یکی نیست 

خیلیا دیدم استوری میزارن نصیحت میکنن ولی در عمل اصلا به حرف خودشون عمل نمیکنن فقط مردم اسکل میکنن

همیشه کسی حرفی میزنه دقت کن ببین خودش به حرف خودش عمل میکنه یا قصد گول زدن بقیه رو داره