2777
2789
اینا میگذره. به اونای فکر کن ک واقعی موهاش ناز کرده بودن کلی آینده تصور کرده بودن چقد چقد ۱۰سال کم ن ...

خب اونا حسرت ب دل نموندن

من حسرت یه حرف زدن ساده هم ب دلم مونده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نهباهوش و لطیف بود چشمای درشت گرمی داشتسرش تو کلاس دعوا شد بین دوتا تختر

من یه همکلاسی دارم هزار بار ابراز عشقو علاقه و التماس کرد چون اصلا بهش توجه نمیکردمو میزدم بلاک اصلا حرفیمم باهم نمیزدیم از وقتی یه بار استوریشو دیدم دیگه پیگیر نشد انگار فقط میخواست توجه منو به دست بیاره عقده رو دلش شده بود

ببینید 

منظورم اینه شرایط منو کسی نداشته 

من جنازه بودم

افسردگی داشت لهم میکرد 

عشق این منو ازون وضع وخیم درآورد 

۹ماه بافکرش زندگی کردم

بی هیچ حرفی 

بی هیچ نگاهی

مطمئن باش هیچکس این شرایط غریب منو نداشته

اینی هم کلاسیم بود

جدا؟ همینکه حرف میزدد خیلی بود بخدا قسمم این چندماهی من یک بار ندیدم دهن وا کنه حرف بزنه اصلا اینقدر شخصیت عجیب غریبی داشت من دارم دق مرگ میشم فکر اینکه دیگه نبینمش دیوونم میکنتم یه نگاه به تاپیکم کنی از اوللللل تا اخرر ذکر لبم بودش دیوونه وارر دوسش دارم

جدا؟ همینکه حرف میزدد خیلی بود بخدا قسمم این چندماهی من یک بار ندیدم دهن وا کنه حرف بزنه اصلا اینقدر ...

این منو بازیچه کرد تا حسادت عشقشو تحریک کنه

قلبم ترک میخوره ب این فکر میکنم

ببینید منظورم اینه شرایط منو کسی نداشته من جنازه بودمافسردگی داشت لهم میکرد عشق این منو ازون وضع وخی ...

من خودمم چند ساله افسردگی دارم داغونم ازوقتی هم که سگ محلی های اینو دیدم و نتونستم حتی سر یه صحبت کوچولو رو هم باهاش باز کنم و اینقدرر بیخود از دستش دادم داغون ترم کرد اصلا حالم خوب نیست کل خانوادم فهمیدن یه مرگیم هست اصلا کل روز بیحالم و پامو از خونه بیرون نمیزارم دیروزم به زور همهه پاشدم رفتم حموم

من خودمم چند ساله افسردگی دارم داغونم ازوقتی هم که سگ محلی های اینو دیدم و نتونستم حتی سر یه صحبت کو ...

من میتونستم باهاش سر صحبت باز کنم ولی نمیخواستم چون پسر نادونی بود

اما عشقی ک بهش داشتم دست خودم نبود