2777
2789

یه سال گذشت 

ولی احساس من انگار تموم نشده

نه اینکه نتونم بدون اون بگذرونم چرا میگذرونم بهشم فکر نمی‌کنم

ولی یهو یه جا یادش میوفتم و میبینم عهه هنوز اون احساسه هست هنوز برام مهمه هنوز ته دلم دوسش دارم

چراااا آخهههه

چرا با اینکه بد بودنشو دیدم با اینکه این همه دوری این همه قطع ارتباط بهش فکر نکردن بازمممم این تس لعنتی هست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اکنون کجاست ! چه میکند ، آنکس که فراموشش کرده ام .... 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نتونستم فراموشش کنم باهاش کنار اومدم 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

شاید چون کسی جایگزینش نشده احساساتت دوست دارن درگیر باشن و فعلا درگیر اونن هورمون خیلی تاثیر دارا

دلم نمیخواد صرفا به خاطر فراموش کردن یکی

یه نفر دیگه رو درگیر کنم اون چه گناهی داره باهاش همچین بازی‌ای شه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من نتونستم فراموشش کنم باهاش کنار اومدم

من حس میکنم خودم شل بازی درآوردم 

هی برگشتم عقب

باید یه جا واسه همیشه متوقفش کنم

دختره درسته!؟

نه😐

من حس میکنم خودم شل بازی درآوردم هی برگشتم عقبباید یه جا واسه همیشه متوقفش کنم

خودتو بابت احساساتت سرزنش نکن 

این احساسی ک داری طبیعیه 

با گذر زمان اثرش کمتر میشه

منم دقیقاااااااا همین مشکل رو دارم فکر کنم باگ مغزمونه ، هر جور حساب می کنم میبینم من دیگه اصلا نباید به اون ادم فکر کنم چه برسه به اینکه بهش حس داشته باشم بعد از یکسال ولی متأسفانه دارم و این غیر ارادیه ، نمی دونم از کجا می آد ولی دیگه باهاش نمی جنگم گذاشتم تا هر وقت دلش می خواد بمونه بعد بزاره بره البته امیدوارم یروز بره 

خودتو بابت احساساتت سرزنش نکن این احساسی ک داری طبیعیه با گذر زمان اثرش کمتر میشه

انگار تقصیر خودمه تا خوب میشه برمیگردم عقب زخمشو تازه می‌کنم🤦‍♀️

منم دقیقاااااااا همین مشکل رو دارم فکر کنم باگ مغزمونه ، هر جور حساب می کنم میبینم من دیگه اصلا نبای ...

به نظرم میشه فقط نباید به عقب برگردیم هی واسه خودمون تازه‌اش کنیم واسه من خیلی خوب پیش رفته بود تا اینکه برگشتم عقب و گند زدم

دلم نمیخواد صرفا به خاطر فراموش کردن یکییه نفر دیگه رو درگیر کنم اون چه گناهی داره باهاش همچین بازی‌ ...

منظور من این نبود بیافت با کسی دیگه منظور من اینه هورمونات ب دنبال عشق و عاشقی میگردن اولین کسی ک میاد تو خاطرشون این شخصه

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷