2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قد و قیافه رو خود شخص که انتخاب نکرده که بابتش افتخار کنه یا غصه بخوره . ازین مقوله بیاین ببیرون

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
کردها قد بلند.لرها چاق وتوپر.فارس ها خوش اندام.ترک ها سفید وبلور دوست دارن

لرها قد بلند کردها توپر . لرها به قد بلند و ظریف میگن قد شلال و تو اکثر ترانه هاشون از قد یار یاد میکنن. از دختر توپر خوششون نمیاد دوست دارن قبل ازدواج دختر ظریف و بلند باشه اما بعد ازدواج و جا افتادن پر بودن رو می پسندن

من تا جایی که میدونم قد بلند دوست دارن کردها 

ولی از نظر زیبایی قد متوسط خوبه 

و به نظرم هر کی قد بلند میخاد بخاطر ادامه نسلشه که دوس داره قد بچه هاش و نسلش بلند باشه درصورتی که انچنان ربط نداره

ما یه فامیل داریم زنه145 قدشه چهار تا پسر داره همه بالای 190 

مطمئنی 😂 شما اهل کجایی ما تو فامیلامون همه قد بلندن هرکیم ازدواج کرده یا پسره یا دختره قد بلند بوده

منم عرب خوزستانم

معمولا اطرافیانمو دیدم بیشتر دنبال دخترای خوش هیکلن و قدبراشون انچنان مهم نیس 

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
کرد و لر برعکس گفتی

اتفاقا دخترهای کرد قد بلند ولاغرن..دختر لرها هیکلی وتوپر هستن.

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

گویش هاشون باهم فرق دارهمثلن با گویشمون با لرهای لرستان متفاوته

ولی قابل فهمه واسه دو طرف و کلا همشون زیر مجموعه قوم لر هستن.مثل ترک های اذربایجان و قشقایی تفاوت دارن ولی همشون ترکن.