2777
2789
عنوان

وای نمیتونم خوابگاه رو واسه یثانیم تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3238 بازدید | 171 پست
اها فدات من بهت درخواستم دادم دوس داشتی قبول کن ❤️

خوشحال شدم❤️

اتفاقا خودمم میخواستم بهت درخواست بدم،🤍

میدونی یجورایی خود سال دیگمو میبینم تورو که شناختم🥲❤️

تازه همشهریم که شدیم😂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم بهم انگیزه بدی تاپیکتو ترک میکنم بزرگوار😂❤️

قدمت سر چشم بمون دیگه همشهریم 🤣 

ببین خدایی من پرستاری دوس نداشتم ولی الان درساش و بخصوووووص کار بالینش خیلی قشنگه ارتباط با مریضا تو‌که علاقم داری بیشتر بهت میچسبه تمومممم تلاشتو بکن تموم تلاشتو ها از الان بکوبم بخونی میشه امتحان نهاییم خیلی خیلی خیلی جدی بگیر حالا کاریم با شهر ندارما تو‌که واسه همین شهرمم هستی دانشگاهمونم خیلی قشنگه الان عکسشو تو همین هفته میزارم نگا‌کن 

قدمت سر چشم بمون دیگه همشهریم 🤣 ببین خدایی من پرستاری دوس نداشتم ولی الان درساش و بخصوووووص کار بال ...

ممنونمم حالمو خوب کردی😍❤️❤️

باشه حتمن❤️

مرسی🤍

ببین فک کن ازین به بعد خسته بودم کم اورده بودم پلاسم تو تاپیکت یا شخصی نی نی سایتت😂❤️❤️

بعد اینکه توهم اگر دلت گرفته بود رو من حساب کن🥲❤️

ممنونمم حالمو خوب کردی😍❤️❤️باشه حتمن❤️مرسی🤍ببین فک کن ازین به بعد خسته بودم کم اورده بودم پلاسم تو ...

توهم اتفاقا منو یاد پارسال خودم انداختی کلا کلا نا امید شده بودم 🥲کاملا درکت میکنم انشالله برسی به هرررر رشته ایی دلت میخاد

پشت کنکوری موندن از لحاظ روحی شاید سخت باشه‌ولی فرصته خیلی خوبیه قدرش بدون تموم‌روزت واسه خودته

راستشو بگم تا الان خیلی خیلی وقتمو هدر دادم 

خیلی

ولی اره درست میکی❤️

برام دعا کن ازین به بعد قدر لحظه هامو بدونم❤️

نمیدونم چرا ولی ازت حس خوبی گرفتم🌱

دغدغه خوابگاهت دغدغه الان منه..دانشگاهتم که دانشگاه مورد علاقم🌱

خلاصه دلم روشنه سال دیگه بهت پیام میدم قرار بیرون رفتنمونو میذاریم همکار آینده🥲❤️

شبت خوش🌱