من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کمی تحمل کن عزیزم گلوت جراحی شده دیگه . اونقدر خوب میشی که یادت میره این روزها رو . بهترین کارو کردی از شر اونهمه مریضی و سرما خوردگی و عفونت خلاص شدی . بسلامتی باشه
من دو هفته پیش عمل کردم ولی گشنم نمی شد روز اول با بدبختی ده تا بستنی خوردم تا مرخص شم دو روز اول بستنی بعد آبمیوه و دنت و فرنی و آب گوشت و سوپ و ژله و کاچی از روز ۷ میتونی برنج شفته و آب گوشت بخوری با ماست ترشی و رب و سس و ادویه نخور ، من بعد دو هفته دیگه نون لواش میخورم
برای دردش چیکار میکردی شما ؟به من هر ۶ ساعت استامینوفن داده و شیاف دیکلوفناک
من همینطوریش درد نداشتم مگر وقتی چیزی میخواستم بخورم ، شیر موزم میخوردم اذیت میشدم ، من فقط استامینوفن هر ۸ ساعت میخوردم ۲۰ میل شیاف نداد اصلا ، شما هم با تیغ عمل شدی یا لیزر؟ آب زیاد بخور تو خواب گلو خشک میشه خیلی بده
من همینطوریش درد نداشتم مگر وقتی چیزی میخواستم بخورم ، شیر موزم میخوردم اذیت میشدم ، من فقط استامینو ...
سرمی که پرستار میزد بهم بیمارستان که بودم هیچ تاثیری رو دردم نداشت با بدبختی بستنی خوردم دو روز اول که خونریزی نکنم با سرم هم شست و شو بده حتما درد بعد ده روز تقریبا تموم میشه ، اون سفیدی ها هم چرک نیست نشونه ی بهبوده