بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کمی تحمل کن عزیزم گلوت جراحی شده دیگه . اونقدر خوب میشی که یادت میره این روزها رو . بهترین کارو کردی از شر اونهمه مریضی و سرما خوردگی و عفونت خلاص شدی . بسلامتی باشه
من دو هفته پیش عمل کردم ولی گشنم نمی شد روز اول با بدبختی ده تا بستنی خوردم تا مرخص شم دو روز اول بستنی بعد آبمیوه و دنت و فرنی و آب گوشت و سوپ و ژله و کاچی از روز ۷ میتونی برنج شفته و آب گوشت بخوری با ماست ترشی و رب و سس و ادویه نخور ، من بعد دو هفته دیگه نون لواش میخورم
برای دردش چیکار میکردی شما ؟به من هر ۶ ساعت استامینوفن داده و شیاف دیکلوفناک
من همینطوریش درد نداشتم مگر وقتی چیزی میخواستم بخورم ، شیر موزم میخوردم اذیت میشدم ، من فقط استامینوفن هر ۸ ساعت میخوردم ۲۰ میل شیاف نداد اصلا ، شما هم با تیغ عمل شدی یا لیزر؟ آب زیاد بخور تو خواب گلو خشک میشه خیلی بده
من همینطوریش درد نداشتم مگر وقتی چیزی میخواستم بخورم ، شیر موزم میخوردم اذیت میشدم ، من فقط استامینو ...
سرمی که پرستار میزد بهم بیمارستان که بودم هیچ تاثیری رو دردم نداشت با بدبختی بستنی خوردم دو روز اول که خونریزی نکنم با سرم هم شست و شو بده حتما درد بعد ده روز تقریبا تموم میشه ، اون سفیدی ها هم چرک نیست نشونه ی بهبوده