2777
2789
عنوان

عمل لوزه کردم دارم میمیرم

95 بازدید | 19 پست

کسی تو بزرگسالی عمل کرده ؟

من دیروز عمل کردم ،دوازده دیماه

بیشتر ازینکه دردش اذیتم کنه گرسنگی داره از پا درم میاره 

بدنم میلرزه از گرسنگی 

درد شدید هم که دارم 

کسی میدونه از روز چندم میشه غذا خورد ؟

یا چی میشه خورد که یکم ضعفمو بهتر کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا سوپ میخورم ، عصاره گوشت هم میخورم بازم بدنم میلرزه یهو فشارم میفته

باید بستنی بخوری گلوت بهتر شه, 

یا آبمیوه طبیعی

خدایا کاش واسه یه بارم که شده بود دستمو میگرفتی💔

منم اینارو میخورم ولی ضعف شدید دارم

کمی تحمل کن عزیزم گلوت جراحی شده دیگه . اونقدر خوب میشی که یادت میره این روزها رو . بهترین کارو کردی از شر اونهمه مریضی و سرما خوردگی و عفونت خلاص شدی . بسلامتی باشه

کمی تحمل کن عزیزم گلوت جراحی شده دیگه . اونقدر خوب میشی که یادت میره این روزها رو . بهترین کارو کردی ...

ممنونم عزیزم 

اره واقعا بیچارم کرده بود 

کلی چرکی بود و بوی بد ایجاد میکرد 

اعتماد بنفسمو گرفته بود 

من دو هفته پیش عمل کردم ولی گشنم نمی شد روز اول با بدبختی ده تا بستنی خوردم تا مرخص شم دو روز اول بستنی بعد آبمیوه و دنت و فرنی و آب گوشت و سوپ و ژله و کاچی از روز ۷ میتونی برنج شفته و آب گوشت بخوری با ماست ترشی و رب و سس و ادویه نخور ، من بعد دو هفته دیگه نون لواش میخورم 

من دو هفته پیش عمل کردم ولی گشنم نمی شد روز اول با بدبختی ده تا بستنی خوردم تا مرخص شم دو روز اول بس ...

برای دردش چیکار میکردی شما ؟

به من هر ۶ ساعت استامینوفن داده و شیاف دیکلوفناک 

برای دردش چیکار میکردی شما ؟به من هر ۶ ساعت استامینوفن داده و شیاف دیکلوفناک

من همینطوریش درد نداشتم مگر وقتی چیزی میخواستم بخورم ، شیر موزم میخوردم اذیت میشدم ، من فقط استامینوفن هر ۸ ساعت میخوردم ۲۰ میل شیاف نداد اصلا ، شما هم با تیغ عمل شدی یا لیزر؟ آب زیاد بخور تو خواب گلو خشک میشه خیلی بده 

من همینطوریش درد نداشتم مگر وقتی چیزی میخواستم بخورم ، شیر موزم میخوردم اذیت میشدم ، من فقط استامینو ...

سرمی که پرستار میزد بهم بیمارستان که بودم هیچ تاثیری رو دردم نداشت با بدبختی بستنی خوردم دو روز اول که خونریزی نکنم با سرم هم شست و شو بده حتما درد بعد ده روز تقریبا تموم میشه ، اون سفیدی ها هم چرک نیست نشونه ی بهبوده