2777
2789
عنوان

چکار کنم سریعتر پریود شم

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 34 پست
اول که کلا سردی نخور یه مدتبعد سعی کن گرمی زیاد بخوریخرما دمنوش گرمزعفرانولی خب چرا چکاب نمیرید؟ سون ...

رفته بودم یکم قبل تر . نمیدونم از چیه البته کلا هم چین منظمم نیستم ولی دیگه این ماه حتما باید بشم🥺دکتر دارو داد برای منظم شدن از روز سوم پری بخورم ولی هنوز نشدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفته بودم یکم قبل تر . نمیدونم از چیه البته کلا هم چین منظمم نیستم ولی دیگه این ماه حتما باید بشم🥺د ...

موقع موعدتون گرمی زیاد بخورین

فعالیت و ورزش کنید

اگه در توانتونه 

اگه نشدی باید به دکترت بگی آمپولی بده که زود بیاد

بی بی چک زدم منفی بود ☹️ چشم رفته بودم چند وقت پیش برا اینکه منظم بشه گفت از روز سوم پری قرص بخورم و ...

ای وای چند وقته نشدی؟ 

ازمایش دادی؟

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤