2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای بدی کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 72 پست
امشب همه دعوا کردن انگار ، حالا من بعدش همیشه پشیمون میشم چون من زودتر عصبی میشم 😢

من اصلا عصبی نشدم و حتی خودمو تخلیه روانی هم نکردم 

ولی شوهرم تو ماشین تا میتونستتت داد زد .‌‌..حالم ازش بهم میخوره متنفرم ازش 

من اصلا عصبی نشدم و حتی خودمو تخلیه روانی هم نکردم ولی شوهرم تو ماشین تا میتونستتت داد زد .‌‌..حالم ...

سرچی اخه ؟ میدونی من قیافه شوهرم وقتی عصبی میشه خیلی میگرخم مخصوصا دادم ک میزنه اصلا ی خشمی میاد تو چشماش .. منم عین بچه ها زود گریم میگیره 😭 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرچی اخه ؟ میدونی من قیافه شوهرم وقتی عصبی میشه خیلی میگرخم مخصوصا دادم ک میزنه اصلا ی خشمی میاد تو ...

همون دیگه ترس لعنتی....کاش نمی‌ترسیدم 

من حتی گریه هم نمیتونم بکنم 

خونه مامانش بود بهش زنگ زدم الکی گفتم که تعمیر کار زنگ زده بود می‌گفت کار حاضره زود برو دنبالش....اینم چون از خواب بیدار شده بود آمد کلی دعوا گرفتیم...

همون دیگه ترس لعنتی....کاش نمی‌ترسیدم من حتی گریه هم نمیتونم بکنم خونه مامانش بود بهش زنگ زدم الکی گ ...

دنبال بهانن ک عقده هاشون خالی کنن از جای دیگه پرن سرما بیچاره ها خالی میکنن

همون دیگه ترس لعنتی....کاش نمی‌ترسیدم من حتی گریه هم نمیتونم بکنم خونه مامانش بود بهش زنگ زدم الکی گ ...

منم وقتی شوهرم دعوام میکرد یا کتکم میزد از ترسم بعضی وقتا کلا نه حرف میزدم و نه گریه میکردم 🥺🥺خیلی حیلی میترسیدم 

منم وقتی شوهرم دعوام میکرد یا کتکم میزد از ترسم بعضی وقتا کلا نه حرف میزدم و نه گریه میکردم 🥺🥺خیلی ...

این لعنتی هم دست بزن داره...خدا ازش نگذره امروز همش تو دلم میگفتم سپردمت بخدا تاوان میدی انشالله 

اخ گفتی امشب چند باری گفتم خودمو از ماشین پرت کنم ‌‌...یا بزارم برم خونه مامانم...

نمیدونم تو ام مثل منی یا ن من هیچ پشتوانه ای ندارم ک بخام جداشم فقط میخام چند روز یا چند هفته نباشم با خودم خلوت کنم

این لعنتی هم دست بزن داره...خدا ازش نگذره امروز همش تو دلم میگفتم سپردمت بخدا تاوان میدی انشالله

الهی امین تاوانشو میدن شک نکن 

من دارم جدا میشم ولی هنوز عاشقشم 😔

برام دعا کن خدا معجزه کنه من برم خونه خودم