2777
2789

فکر کنم خندتون میگیره ،

ولی من دلم برای خانواده‌ایی که تو خوابم میبینم تنگ میشه

ی شب خواب میبینم برادر دارم و خواهر و ...

باهاشون تو خواب حرف میزنم ، انگاری باهم زندگی میکنیم

صبح که پا میشم همه‌چی یادمه! تو فکرشونم ..

در ماه شاید ۱ بار ۲ بار این اتفاق میوفته

حتی اسماشونم میدونم...

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت خواهر برادر نداری؟

دارم دوتا هم دارم

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

توی واقعیت تک فرزندی؟

نه...

تو زندگی خواهر یا برادر داری ؟

دارم ... زیاد هم دارم

من یبار خواب دیدم ی پسر گوگولی عاشقم شده بود موهای بلوند و چش ابی و لاغر

ولی اه در بساط نداشت با اینحال همیشه کنارم بود باهم قدم میزدیم میرفتیم اینور اونور و کل پولی که در میورد رو میداد بهم یا کادو برام میخرید

بیدار شدم زار میزدممم😂😂😂 

اینقدر حس خوبیی بودد ینفر اینقدر عاشقم باشه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
من یبار خواب دیدم ی پسر گوگولی عاشقم شده بود موهای بلوند و چش ابی و لاغرولی اه در بساط نداشت با اینح ...

ولی من خوابام تداوم داره :))) حس میکنم بهم اسیب میزنه