2777
2789
عنوان

عکس کسی ک امشب ارزوش کردم💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4669 بازدید | 275 پست
اگه واقعا قسمتت همین پسره باشه برمیگرده بسپر به سرنوشت

سپردم به بالایی ولی دلم میخواد روز ولنتاین زنگ بزنم ناشناس حرفامو بهش بگم(: 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ردش نکردم چجور بگم رابطه ی ما هیچ اسمی نداشت ن رل بودیم ن دوست اما پر از محبت بود عشقو تو حرفاش م ...

میدونی میخوام بگم خب به روش میاوردی یه کار میکردی بگه چون میگی میگفته دخترم استوریم میزاشته خب بعد هیچی نمیگفته هدفش چی بوده نمیفهمم
از ی طرفم خب اینکه خودتو مقصر بدونی بی معنیه به حال فرقی با الان نمیکردین
پس احتمالا تو کاره درستو کردی
دمه دستیو بازیچه نیستی
اینو درمورد هیچکس یادت نره هیچوخ

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

چشم وابروتون تقریبا شبیه هم هست

فامیلیم اخلاقامون کپیه همه 💔

ی دنده لجباز مغرور ولی خاکی (: 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

میدونی میخوام بگم خب به روش میاوردی یه کار میکردی بگه چون میگی میگفته دخترم استوریم میزاشته خب بعد ه ...

دقیقا نخواستم عروسک دستش باشم 

وقتی قاطی کردم روش هیچی نگفت فقط رفت (: 

ننمیدونم میدونم تنهاست اما فامیله یهو بگه ن تو جای ابجیمی خجالت بکش چی؟؟؟ نمیتونم

اصلا بهش نگو که علقه داری بهش

همیشه منطقی پیش برو

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

تو رو میزد ؟دست بزن دارهههه؟

بچع بودیم 

از من ۵سال بزرگ تره 

مادرم میگع ی روز جنارش دراز کشیدع بودس کارتون میدیدی یهو با ذوق بلند شدی 

دستاتو کوبیدی بهم گفتی من بزرگ بشم حتما با فلانی ازدواج میکنم خیلی خوشگله دوسش دارم (: همش 5سالم بود 

اصلا بهش نگو که علقه داری بهشهمیشه منطقی پیش برو

جونم به لبم رسیده بحث یکی دوروز نیست ی عمرمه ک دوسش دارم 

سپردم به بالایی ولی دلم میخواد روز ولنتاین زنگ بزنم ناشناس حرفامو بهش بگم(:

اگه قراره واقعا اینکارو بکنی بهتره کاری که صفه قبل گفتمو بکنی پیشقدم شدن و پرسیدن قصد و هدفش راجبت
میدونی چرا؟ چون حدقل اینجوری بلاتکلیف نیستی
یا اون چیزی که ازش میترسی اتفاق میوفته و توبلخره از این ترس خلاص میشی و از بلاتکلیفی و این عذاب درمیای برای همیشه
یا بهت ابراز علاقه میکنه و تموم
بهتر از بلاتکلیفیه الانته هر دوتاش

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)