2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم غیرت داشته باش بهش برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 72 پست
کارش آزاده مثلا روزی ممکنه ۵ سال کار کنه ۳ تومان در بیاره خوب من میگم ۳ ساعتم بره اسنپ اون میاد خونه ...

شاید اسنپ نمیصرفه که نمیره 

اگه ۵ ساعت کار میکنه که میتونه بازم یه شغل دیگه تک شیفت پیدا کنه واقعا خوبه اونم اینجوری باشه که برای کسی کار کنه خیلی بهتره تنبلی نمیکنه مجبوره بره

ما هم یه آشنایی داریم یه مدت اسنپ کار میکرد به عنوان شغل دوم میگفت اصلا نمیصرفه همونقدر که درمیاری باید خرج ماشین بکنی و... 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم خونه نیومد امروز بیمارستان الان دوباره زنگ زدم میگم خبری ازت نیست 

میگه آدمهای بی غیرت اینطورین 

چند نفر ملاقات اومده بودند سراغشو می‌گرفتن 

چطور دلش اومد نیاد 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
آره درست آرین حرف ولی اون از خودش مطمینه ما تو رفاهیم روش زیاده

فکرکردم شوهرت از این مردای تلاشگر ارومه (برداشتم از متنت این بود)

اگه بچه پرروئه که کاملا حق باتوئه 

🏃🏻‍♀️

والا خواهرشم میخواد کمک کنه قصد بدس نداره ولی خب نمیدونه شما چقدر اذیت میشی اينجوری

آره اون بنده خدا قصدش خیره از اونم نگیره بازم فکر نکنم فرق کنه 

میشنه غمبرک می‌زنه گند می‌کنه تو اعصابم 

-خدا
دلم خونه نیومد امروز بیمارستان الان دوباره زنگ زدم میگم خبری ازت نیست میگه آدمهای بی غیرت اینطورین چ ...

بچتون برای چی بستری کردید؟

ولی مشخص برای خانوادت عزیزی که بهت اهمیت میدن خیرشون ببینی

فکرکردم شوهرت از این مردای تلاشگر ارومه (برداشتم از متنت این بود)اگه بچه پرروئه که کاملا حق باتوئه

ببین به نظر خودش تلاش می‌کنه 

حالا خدایی از صبح تا شب که خواب نیست 

ولی مثلا ۲۰ میلیون درمیاره میگه خوبه بیشتر از این دیگه مشتری نیومد من میگم خوب بقیه تایم بره اسنپی چیزی 

-خدا
بچتون برای چی بستری کردید؟ولی مشخص برای خانوادت عزیزی که بهت اهمیت میدن خیرشون ببینی

فدات شم 

بیماری زمینه ای داره الان ویروس گرفته حدود ۱۰ روزه بیمارستان بستریه

-خدا
فدات شم بیماری زمینه ای داره الان ویروس گرفته حدود ۱۰ روزه بیمارستان بستریه

الهی خدا سلامتی بده و زودتر برگردید خونه میفهمم چقدر سخت بچه مریض باشه درک‌میکنم تو اون شرایط آدم حوصله خودشم نداره نیاز به محبت و حمایت مرد داره فکر‌کن این وسط شوهرتم با کاراش بره رو مخت قشنگ لبریز میشی

الهی خدا سلامتی بده و زودتر برگردید خونه میفهمم چقدر سخت بچه مریض باشه درک‌میکنم تو اون شرایط آدم حو ...

آره دلم خونه

-خدا
ببین به نظر خودش تلاش می‌کنه حالا خدایی از صبح تا شب که خواب نیست ولی مثلا ۲۰ میلیون درمیاره میگه خو ...

اره اسنپ خوبه

باهاش منطقی حرف بزن ماهی ۵ تومنم از اسنپ در بیارید خوبه حداقل یه گوشه ی کار گرفته میشه

🏃🏻‍♀️

کار کن دست کن تو جیب مبارکت هر چقدر میخوای خرج کن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
آره دلم خونه

منم شوهرم اصلا حمایتگر نیست پیش اومده نصف شب بچم حالش بد شد خودم بردم‌بیمارستان ولی اون نیومد خوابید 

تازه من شبا نمیتونم رانندگی کنم چشام شبا نمیبینه با تاکسی رفتم

میدونم چی میکشی 

اگه حداقل محبت میکرد و میاومد بیمارستان یا تماس میگرفت دلگرمی ات بود زن به وسیله شوهرش دلگرم میشه و انرژی میگیره