2777
2789
عنوان

درباره تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 75 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بار تو خیابون راه میرفتم ی افغانی دست زد بدنم گفت چَقَده خوشگلی 😓مرتیکه

کثافت😂😂😂😂

منم از این مسائل زیاد داشتم ولی واقعا وحشتناکه اون لحظه آدم تمام تنش میلرزه

کاش میشد بشی🖤💔
کثافت😂😂😂😂منم از این مسائل زیاد داشتم ولی واقعا وحشتناکه اون لحظه آدم تمام تنش میلرزه

😂😂😕آره متاسفانه زیاد برام پیش اومده 

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

دوست داشتن کافی نیست عزیزماگه بخوای ازدواج کنی طرف همینکاری که با تو کرد با یه دختر دیگم میکنهوقتی ت ...

دیگ بعدشم رابطه داشتیم ایندم درخطر

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

بعضی موقع با خودم فک می کنم ای کاش پدرومادرم بیشتر روی مسئله تربیتی شناختی روم کار می کردن همین که خواسته های الکیم رو سریع براورده نمی کردن و در عوضشون به ضروریتم رسیدگی می کردن. شاید اون موقع منم توسط یکی از اقوام مورد سوء استفاده قرار نمی گرفتم... کودکان شوک های جنسی رو زود متوجه میشن و بدتر اینکه تو خاطرشون همیشه میمونه حتی اگه تجاوز جنسی نباشه... همین... :)

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...