2777
2789
عنوان

حس ششمی میشه بیا لطفا خواهش میکنممممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 306 پست
اگه سوال دارین بیاین تاپیکم

میشه گلم مال منم جواب بدی الان اومدم کنکور ۴۰۴ پزشکی دولتی میارم ؟

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
میشه بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا

شما تو زندگیتون بالا و پایین زیاد داشتید ،میتونم بگم بالای ۱۹ سالتونه ،متولد زمستون یا اردیبهشت هستید ،رنگ های تیره بیشتر میپسندی 

راجب ازدواج باید وقت زیاد بذارم

🩶...امان از حس ششم قوی!مشکلش میدونی کجاست؟! این که کامل میدونی و میفهمی چیشده ولی حیف مدرکی واسه اثباتش نداری!🩶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما تو زندگیتون بالا و پایین زیاد داشتید ،میتونم بگم بالای ۱۹ سالتونه ،متولد زمستون یا اردیبهشت هستی ...

وقت زیاد بذارم؟ یا بذارین؟ 

ازمون قبول میشم؟

تمدید میشم؟

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

شما تو زندگیتون بالا و پایین زیاد داشتید ،میتونم بگم بالای ۱۹ سالتونه ،متولد زمستون یا اردیبهشت هستی ...

واسه منم بگو 

متولد چه ماهی هستم و دوسم داره 

من میرسم به تمام رویاهام 🤍⚖️🖇️
باهاش ازدواج میکنم؟خوشبخت میشم؟فصل تولدم؟ممنون قشنگمم

ازدواج و اینا عزیزم باید یک روز کامل اسم بگی و تمرکز کنم تا دقیق بگم 

..میتونم بگم متولد اسفند یا شهریوری

🩶...امان از حس ششم قوی!مشکلش میدونی کجاست؟! این که کامل میدونی و میفهمی چیشده ولی حیف مدرکی واسه اثباتش نداری!🩶