2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در وقت خوشی خوبه ولی در وقت دعوا هیولا

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

سلام احساس خوبیه یکی دوستتداره و برای زندگیتون تلاش میکنه و قراره از شما و اون نینیهایی بوجود بیاد که عاشقش میشید.😊

دعا کن همسری نصیبت بشه که روحیات هردوتاتون مثل هم باشه زیاد تضاد نداشته باشید و به هم احترام بگذارید از همون اول زیاد شوخی نکنید نه خیلی خشک نه خیلی شوخی.

همسایه کریمه اهل بیت ع.

ازدواج درست و آگاهانه با معیارهای درست عالیه 

و ازدواج غلط از جهنم بدتره 

باید هردو طرف سواد رابطه و بلوغ جنسی ، عقلی ، مالی داشته باشید ، از خانواده ی قبلی مستقل شده باشید تا بشه وارد پروسه ی ازدواج شد

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

سلام احساس خوبیه یکی دوستتداره و برای زندگیتون تلاش میکنه و قراره از شما و اون نینیهایی بوجود بیاد ک ...

بنظر شما محبت زیادی اشکالی داره؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....