2777
2789
عنوان

محصلا بیاین

59 بازدید | 12 پست

من دهم تجربیم امسال مدرسه عادی میخونم هیچی درس نمیدن تصمیم گرفتم امتحانای ترم که تموم شد مامانم بره حرف بزنه دیگه نرم مدرسه بشینم تو خونه بخونم اماده شم برای امتحانات فقط برای امتحان میانترم و ترم برم مدرسه دیگه نرم خونه بخونم و کلاس برم

بنظرتون میزارن؟ همچین چیزی وجود داره؟ 

من تو مدرسه هیچی یاد نمیگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وجود که داره ولی معمولا پایه دوازدهم همچین کاری می‌کنند نه دهم تو همون کاری که میخوای بشینی تو خونه ...

اینی هم که میگم دوازوهم میزارن مال غیرانتفاعی و دولتی تو هیچ پایه ایی ندیدم بزاره همچین کاری کنی 

دوازدهم هم باز حواسشون هست باید تراز قلمچی نمیدونم نمرات خوب داشته باشی تا اینارو مطمئن کنی خودت میتونی بخونی

یعنی وقتو میگذرونن ساعت تموم شه هیچی تدریس نمیکنن من نگران نهاییم

مدرستو عوض کن .

چون دولتی اجباره دهم یازدهم نباید  زیاد غیبت کنی .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

مدرستو عوض کن .چون دولتی اجباره دهم یازدهم نباید زیاد غیبت کنی .

کلا دولتی هر پایه ایی خیلی رو غیبت حساسه 

نه ماشالا دبیر های خوب و درجه یک میزارن برامون انتظار دارن همیشه از کلاس های مفیدشون استفاده کنیم 

شیمی دهم برا ما معلم دینی گذاشته بودن ....

اسی تو تجربی با مدرسه دولتی به هیجا نمیرسی و باید موقع ثبت نام حواست به مدرسه می‌بود... منظورم تدریس و دبیر های مدرسست اگه خودت بتونی خوب بخونی یا کلاس بری که مشکلی نیست 

و تا دیر نشده یه کاری کن دهم پایه کنکورته ضعیف بیای بالا دیگه هیچی

کلا دولتی هر پایه ایی خیلی رو غیبت حساسه نه ماشالا دبیر های خوب و درجه یک میزارن برامون انتظار دارن ...

ای وای ): 

غیر دولتیم وضع تدریسش همینه اکثر .

اگ بتونه یه دولتی خوب بره اکیه

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

ای وای ): غیر دولتیم وضع تدریسش همینه اکثر .اگ بتونه یه دولتی خوب بره اکیه

من دهم یازدهم دولتی بودم اونم معروف ترین و به اصطلاح بهترین مدرسه دولتی شهر و وضع اینجوری بود ..

امسال اومدم غیرانتفاعی و معلما چه عمومی چه تخصصی عاااااالی ان