2777
2789
عنوان

پسر عموی رلم عاشقم شده😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 112 پست
میگه باید بیای با من بعد ک من بگم آره میره نشون دوست پسر میده بدتر جنگ میشه

بهش پیام بده به شرطی که بی سرو صدا بدون هیچ حاشیه ای از پیشش بری(دوست پسرت) اوکی اگه اینکارو نکنی کازی میکنم جای چهارسال 40سال عذاب بکشی

بعد حالا از اون طرفم بعد دوست پسرتو اروم کن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
اول همه که محل پسر عموش نده پیام یا زنگ زد نیاز نیست حتما جواب بدی که بلاک کندوستتم پیام بده بهش می ...

نمیدونم والا میاد میگه چهار سال از زندگیم تباه کروی آخه ب من چه 

اونم اصلا جواب نمیده ک آرومش کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم والا میاد میگه چهار سال از زندگیم تباه کروی آخه ب من چه اونم اصلا جواب نمیده ک آرومش کنم

بع پسر عموش بگو کجایین بیام 

به دوست پسرتم پیام بده سریع همون بگو خودمو میکشم

دادم ده دقیقه پیش پیام دادم اون گفت اگه بلایی سرت بیاد اول اینو میکشم بعد خودمو همه روانی شدن مامانمم نمیزاره برم در خونشو حداقل🤕

بهش پیام بده به شرطی که بی سرو صدا بدون هیچ حاشیه ای از پیشش بری(دوست پسرت) اوکی اگه اینکارو نکنی کا ...

وای نمیشه اینو بگم خودش میدونه دروغ میگم یه جنگی درست میگه ک بجا ۱ نفر ۱۵ نفر کشته بشن 

نمیدونم والا میاد میگه چهار سال از زندگیم تباه کروی آخه ب من چه اونم اصلا جواب نمیده ک آرومش کنم

ولش کن جوابشو نده

بخدا انقد دیدم از این چیزا یکی زده یکیو کشته اون یکی یا فراری شده یا اعدام دختره هم سیاه بخت شده

کم نیستن این چیزا سعی کن جمعش کنی تا بدتر نشده

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
دادم ده دقیقه پیش پیام دادم اون گفت اگه بلایی سرت بیاد اول اینو میکشم بعد خودمو همه روانی شدن مامانم ...

پس نمیکشه نگران نباش از حرفاش معلومه ولی باز احتمال داره 

با شماره نلشناس زنگ بزن 

به پسر عموش زنگ بزن ادرسو بگیر

ولش کن جوابشو ندهبخدا انقد دیدم از این چیزا یکی زده یکیو کشته اون یکی یا فراری شده یا اعدام دختره هم ...

خب نمیدونم چطور جمعش کن اینا خرم آبادین دیگ بخوان جنگ کنن ب حرف هیچ خدایی گوش نمیدن