2777
2789
@خوشحال_خوشبخت تگ نمیشی ولی دوستتت دارممم

من بیشترررررر چاگیااااا

من از همینجا رسما اعلام میکنم این دختر یدونه است  و بهترینه  @jadehaner    ازین بهتر نداریم

دوست دارم چینگویاااااااااااا 

میدونم ریپلای بود ولی دلم خواست تگت کنم همه ببینن  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید اجازه هست من برای شما بمیرم؟ 🥺

خدانکنه؛خیر اجازه نیست

بیا برای هم زندگی کنیم💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

من بیشترررررر چاگیااااامن از همینجا رسما اعلام میکنم این دختر یدونه است و بهترینه @jadehaner ازی ...

😭🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲لاو یوووووووووووووووووووو

همسر رسمی هان ته سان متاهل و متعهد💅🏻💖

[QUOTE=366762735]من بیشترررررر چاگیااااامن از همینجا رسما اعلام میکنم این دختر یدونه است و بهترینه ...

نادو....لاو یوووووو

پلیز بی سیف اند ساکسسفول مای لاولی فرند  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
خودااا چه قشنگ.. :) چشم برای هم🥺

اینو به شیوا هم گفتم آنام اما مثل اینکه منو قابل نمیدونست...

ولی تو بمون؛باشه؟!

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

خودااا چه قشنگ.. :) چشم برای هم🥺

متاسفم نباید اون حرفو میزدم؛یه لحظه احساساتی شدم

اون قطعا برمیگرده؛اون بود که تو اوج ناامیدی بهم ثابت کرد که آدمای خوب هنوزم وجود دارن

اینو به شیوا هم گفتم آنام اما مثل اینکه منو قابل نمیدونست...ولی تو بمون؛باشه؟!

این چه حرفیه سایه شیوا هممونو دوس داره من مطمئنم اون برمیگرده و دلیل نبودنش رو میگه.. 🥺🧸

من میمونم .. 🥺🧸🫂

تا وقتی که توی این کره خاکی نفس بکشم.. :) 

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

متاسفم نباید اون حرفو میزدم؛یه لحظه احساساتی شدماون قطعا برمیگرده؛اون بود که تو اوج ناامیدی بهم ثابت ...

عیب نداره دخترم 

من مراقب احساساتت هستم.. :) 🤍

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

@پونیو_    

@سلیطه_قآنومم    

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

چطور یکی عاشق ما نیست😂

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️