2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرد رفت خونع باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 4042 بازدید | 171 پست
غرورشو هدف بگیربهش بگو تو مرد گنده ای شدی خجالت نمیکشی بلد نیستی برینی؟ خجالت نمیکشی تمام سرت تو گوش ...

مطمعن باش همه رو یک بارم شده گفته ولی از اونجایی که شوهرش بیعار تشریف داره براش مهم نیست وگرنا این دوهفته ای تنشو تکون میداد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نسبت به سنم خیلی میفهمم شاید یکم عصبی باشم ولی باور کن تو زندگیم کم نذاشتم همه منو مقصر میدونن

اینم ازبدشانسی توست باورکن قانون طبیعته عزیز اونی که خوبی میکنه ودردمیشکه وهمیشه کارش خوبی کردنه دایماپیش اطرافیان وقوم وقبیله مقصرشناخته میشه..

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
اینم ازبدشانسی توست باورکن قانون طبیعته عزیز اونی که خوبی میکنه ودردمیشکه وهمیشه کارش خوبی کردنه دای ...

باباش  انقد پشت سرم ی بار دروغ گف الانه ک الانه یادم نرفته

بآور کن آدم چجوری میتونه نبنیه یا اصلا چجوری میشه؟

حواسش پرته .

شوهر منم همینو ولی ی مدل دیگش .

ببین این موضوعی نیس ک بخاطرش طلاق بگیری 

ولی روتو ترش کن بگو درسته خونه رو تمیز میکنم ولی حداقل کارای شخصیتو درست انجام بده حتی ب موبایلشو اشاره کن یا با خنده بگو ب چشاش خیره شو بگو نزار این موضوع زندگیمو نو ب خطر بندازه شاید برا تو خنده دار باشه یا بی اهمیت  ولی برا من نیس. بگو من ازدواج نکردم ک بیام بعد دسشویی تو رو چک کنم 

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
از این بچه هم اوردی

دوتا

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
اگه تو سنی ازدواج میکردی که میتونستی مرد زندگیت رو خوب انتخاب کنی اینجوری نمیشدمن خودم 23سالمه میگم ...

دقیقا معلومه و شوهرشم بچه اس، بعد میگی کودک همسر ناراحت میشن