2777
2789

برای ۴ گرم حدود ۲۲ تومن باید داشته باشی که دست دو بخری

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که تو این ۲۰سال که عقلم می‌کشه ندیدم طلا بیاد پایین معمولا ۳۰۰میره پایین ۳۰تومن میاد پایین من جای ...

میخوام ۴و نیم باشه تا حداقل بتونم ۴ گرم بخرم این پولو زره زره جم کردم

برا ۲۲ میدن اخه اگه به ۲ تومن باشه جور میکنم

اگه ۴ درصد گیر بیاری اره همین حدوداس 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

ببین من مطمئن نیستما اما میگن تا حدود ۴۸۰۰ پایین میاد 

البته در طولانی مدت صعودیه اما واسه نوسان گیری و شما که میخوای به پولت بخوره خوبه

ولی باز خود دانی میخوای بخری 

اگه تو چند روز آینده دلار رفت روی ۸۳ تومن روند افزایشی ادامه پیدا میکنه برا ۹۰ اگه دلار نریخت بدون که طلا هم ریزشی نمیشه ولی اگه بانک مرکزی اصلاحیه بده  برای دلار طلا هم به نظرم میاد تا ۴۸۰۰ اینطورا به نظرم یکم صبر کن البته این نظر منه خودت بهتر میدونی

اجرتش بالاست‌

از کجا میخوای بخری؟

بنظرت دیوار قابل اعتماده؟

چون دست دو های طلافروشی خیلی زشته

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
میخوام ۴و نیم باشه تا حداقل بتونم ۴ گرم بخرم این پولو زره زره جم کردم

من تیر ربع سکه خریدم چهارده میلیون و سیصد 

شنبه فروختم ۱۷.۶۰۰ 

مجبور شدم بفروشم برای درمان

فقط باید قبل سال شدنش بفروشی خمس نیوفته بهش 

ولی طلایی که استفاده کنی خمس نداره اما تو شش ماه هم سودی نداره برای فروش