2777
2789

خدایا امشب شب آرزوهاست و سالهاست توی همچین شبی نماز میخوندم دعا میکردم سر به راه بشه ولی هرسال بدتر از پارسال هرروز بدتر از دیروز دیگه نمیکشم دیگه صبری که بهم دادی تموم شده 

به حق این شب عزیز به تمام هستی وهفت اسمونت قسمت میدم بمیره   

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😔چی به سرت آورده که به اینجا رسیدی💔

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

آرزو میکنم خدا نجاتت بده از وضعیت که داری

ببین اونقدر عوضیه که نه طلاقم میده نه راحتم میزاره یه مریض روانی خیانتکارو شکاک و بدبین به تمام معناست 😭

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

😔چی به سرت آورده که به اینجا رسیدی💔

بغض داشتم با این پیام اشکم اومد خدارو شکر یمی فهمید اونقدر بلا سرم اورده که به این مرز رسیدم😭

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

خدا بگم چیکارت نکنه خندیدم واقعا

اول عنوان رو خوندم فکر کردم چی نوشتی جمله اخرتو دیدم خخخ

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

ببین اونقدر عوضیه که نه طلاقم میده نه راحتم میزاره یه مریض روانی خیانتکارو شکاک و بدبین به تمام معنا ...

بچه داری 

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

چه سر ای خانم آورده این مرد،که آرزوی مرگ میکنه براش اونم زنش!

خدا بهت توان بدن به اون عوضی هم عقل و شعور و وجدان و...

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
خدا بگم چیکارت نکنه خندیدم واقعااول عنوان رو خوندم فکر کردم چی نوشتی جمله اخرتو دیدم خخخ

وای منم با لحن طنز خوندم اصلا ناخود اگاه خندیدم خیلی بامزه دعا کرد 

انشالله ب حق اینشب اسی مشکلاتت حلبشه و هممون