ewti مدیر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 4243 عنوان چیکار کنم پریودیم بیوفته عقب خانومای مذهبی | مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 19 پست اعتکاف ثبت نام کردم ولی تاریخ پریودیم دستم نیست همیشه آخر ماهاستعقب جلو میشهیهو وسط اون سه روز پریود بشممیترسم چی بخورم یا زودتر پریود بشم یا بیوفته عقب کلا کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت میخوام🙏🏼 1403/10/13 | 19:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بونسای74 عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 1221 شنیدم ضرر داره هر چیزی که باعث بشه از حالت عادی بدنت خارج شی ضرر داره.ربطی به مجردی نداره
ewti مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 4243 ال دی بخوری باید از یه هفته قبل فک کنم روزی یه دونهیادت بره پریود میشی الان مثلا چند روز بخورم قطع کنم پریود میشم؟ کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت میخوام🙏🏼
جوجه_رنگی_7 عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 718 عزیزم یعنی چی چجوریه چه عبادت هایی انجام میدین؟من تاحالا نرفتم دوس دارم برم لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤
ewti مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 4243 چه عبادت هایی انجام میدین؟من تاحالا نرفتم دوس دارم برم منم اولین بارمه میخوام برم کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت میخوام🙏🏼