2777
2789

من از عاشورای امسال یه خواستگاری دارم که میگه عاشقمه وضع مالیشم خوبه خیلیم اسرار میگه تاحالا 3 بار هم ردش کردم دوباره اومده اما من متولد 86 هستم اون متولد 71 اختلاف سنیمون زیاده پدرمم اسرار داره که اخلاقش خیلی خوبه تو کوچه خودمونم زندگی

میکنن مادرشم سال پیش فوت کرده 

دفعه پیشی که اومدن مامانم زنگ زد این حاجه اقا هه که استخاره میگیره خود مامانمم نیت کرده بعد خیلی بد اومده 

حالا هرکی به من میرسه میگه استخاره به دله 

اما من دلم باش نیس اما اون میگه هر شرطی بزارید قبوله 

تحت فشارم 

نمیدنم باید چیکار کنم راهنماییم کنین

اختلاف سنیتون خیلی زیاده بعدا به مشکل می خورین خدایی نکرده.

الان فقط باید به فکر درست باشی عزیزم.

بگو رد کنن.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استخاره به دله ینی چی؟

ینی مهم اینه دلت چی بگه.

میگن تو امر خیر حاجت هیچ استخاره نیست ؛ از همون ضرب المثل میاد.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

آهامرسی عزیزم

خواهش میکنم🩷

نظر منی که متولد ۸۰ شوهرم ۶۵

اگر خیلی پخته و عاقلی ازدواج کن ،من از لحاظ برخوردی پثل همسنام هستم و اصلا با شوهرم نمیتونم کنار بیام،خیلی هم آدم خوبیه ولی اختلاف سنی خیلی مهمه

پدوفیلیِ مگه 🤣🤣🤣🤣🤣

ببخشیدا🤣♥️

نظر منو میخوای نکن 

منو همسرم سه سال اختلاف سنی داریم خیلی ام باهم رفیقم 

اما باهم کنار نمیایم خیلی وقتا 

مردا از نظر احساسی باید خیلی بالغ باشن و این موضوع کاملا به اختلاف سنی مربوط میشه که نتیجه درک طرف مقابله وقتی ادراک و فهم از زندگی دور از عقاید هم دیگه باشه زندگی خیلی خیلی سخت میشه و هر روز از خودت شاکی میشی 

نکن🙏

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

تو هنوز جوونی نکردی 

بزرگترین اشتباه ازدواج زیر سن ۲۵ ساله به نظر من 

چون تو بدترین حالت تو سن ۲۵ سالگی باز یکم پخته شده یه دختر

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀