هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 828 عنوان سه فصل زیست دوازده ساعت وقت 73 بازدید | 17 پست میشه رسید؟۳ فصلو تا الان خیلی کم خوندم یا نخوندم خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ 1403/10/13 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 828 پایه چندی؟ ۱۲ خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
razz86 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 1301 فصل 3 که کتاب خیلی اسونه فصل یک یکم طولانیه ...بخون تا ساعت 3 ایشالا موفق باشی..چند ساعتم استراحت کن زندگی زیباست....💚
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 828 فصل 3 که کتاب خیلی اسونه فصل یک یکم طولانیه ...بخون تا ساعت 3 ایشالا موفق باشی..چند ساعتم استراحت ک ... فصل ۲ در چه حده؟مرسی خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
razz86 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 1301 فصل ۲ در چه حده؟مرسی نسبت ب یک حجمش کمتره درمورد ترجمه و رونویسی هست زندگی زیباست....💚
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 828 نسبت ب یک حجمش کمتره درمورد ترجمه و رونویسی هست بله شما دانشجویین؟ خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 828 اره عزیزم چه رشته ای؟در مورد این چیزا یکم راهنماییم میکنینچند ساعت باید بخونم و اینا خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
razz86 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 1301 چه رشته ای؟در مورد این چیزا یکم راهنماییم میکنینچند ساعت باید بخونم و اینا من پزشکی زندگی زیباست....💚
mahyyas عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 554 من ۵ فصلو تو دوروز پاره شدمو خوندم زیست دهم شب امتحان از یک شب تا ده صبح خوندم که تموم شد بدون تست ولی از الان شروع کن نکنی بد تره
razz86 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 1301 چه رشته ای؟در مورد این چیزا یکم راهنماییم میکنینچند ساعت باید بخونم و اینا چند ساعت که هر چی بیشتر بهتر .. اگه هدفت رشته ها تاپه خیلی تلاش کن 11 و 12 ساعت البته یهو نیاز نیست 12 ساعت بخونی کم کم ساعت مطالعه رو افزایش بده زندگی زیباست....💚
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 828 من پزشکی وایی موفق باشیدمیشه درمورد رتبتون و درصداتون بگید؟ خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️