2777
2789
من نمیدونم چقد برام میخرن فعلا درگیر نشونم😂

هر چی آوردن دستشون درد نکنه، هر چی نیاوردن انشالله خودت پولدار بشی و بخری

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون خرج و مخارج با همسرم خودش بود کمکی نداشت از طرفی هم تازه کار راه انداخته بود خودم گفتم نخریم تا ...

ای جانم کار خوبی کردی. عاشق مرد های مستقلم هر برات بخرن یه جور عجیبی بهت میچسبه

من فکر میکردم کورد ها زیاد طلا می‌خرن اما شما بیشتره 😅

کورد ها طلاهاشون خاصه و منحصر به خودشون هست ماشالله 

مثلا یه گردنبند با شمایل میدن کمربند میدن که هر کدوم بالای ۱۵۰ گرم وزنش هست ، ما تعداد طلاها زیاده ولی وزن ها سبک و ظرافت هم به سلیقه ی عروس خانم برمیگرده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
کورد ها طلاهاشون خاصه و منحصر به خودشون هست ماشالله مثلا یه گردنبند با شمایل میدن کمربند میدن که هر ...

از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم

ما مثلا سرویس در حد 100گرم می‌خریم یا نهایتش 60و 70

الان راضی هستین از زندگی؟

نه اما بدون راضی بودن به طلا نیست اگر چشمت به طلا باشه شوهرت بهترین هم باشه بازم زندگی برات تلخه اما اگر برات طلا مهم نباشه شوهرت مهم باشه و شوهرت باهات خوب باشه بدون زندگی بهشته برات طلا رو بعدا هم میشه خرید 

نه اما بدون راضی بودن به طلا نیست اگر چشمت به طلا باشه شوهرت بهترین هم باشه بازم زندگی برات تلخه اما ...

نه گلی من خودم طلا زیاد دارم ولی خب پسری که وضع مالیش  ضعیف باشه تو زندگی بعد ها آدم به مشکل میخوره. 

برای نامزدی یدونه نشون و یدونه دستبند ، عقد نیم ست دادن و یدونه تکپوش که تکپوش از طرف داماد بود 

عروسی هم اوضاع مالی بد شده بود یدونه زنجیر ظریف از طرف داماد خانوادشم تمیمه در حد ۶ گرم 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨