2777
2789
عنوان

نوک دماغم بعد عمل پایینه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 68 پست
سه هفته یک ماهی میشه. یعنی امید به قوس داشته باشم یا نه

اووو بابا یه ماهم نشده صبر داشته باش خواهر 

من دوستم عمل کرده بود ببین انقدر ورم داشت از قبل عملش انگار دماغش بزرگتر شده بود یادمه مدرسه بودیم انقدر غصه میخورد همیشه چسب میزد یا ماسک که کسی چیزی نگه بهش هر ماهم میرفت پیش دکترش یا پیام میداد بهش ببین قشنگ بیچاره کرده بود دکتره رو ولی بعد هفت هشت ماه صدوهشتاد درجه عوض شده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یه دکتر خوب پیدا کردی بنظرم برای تیپ پلاستی برو بدون بیهوشی البته میگن تیپ پلاستی فقط روی نوک بی ...

ممنون عزیزم میشه عکسمو هم ببینی. اینجا نیومد اما چن تا تاپیک قبلی هست 

اووو بابا یه ماهم نشده صبر داشته باش خواهر من دوستم عمل کرده بود ببین انقدر ورم داشت از قبل عملش انگ ...

آها. من بینیم خوب بود بخدا فقط قوز ریز داشت. فقط قوز رو برداشته. هی به مامانم میگم توروخدا بریم عمل مجدد. مامانم میگه عمرا نمیزارم بخوای عمل مجدد کنی. کارم شده گریه 

سه هفته یک ماهی میشه. یعنی امید به قوس داشته باشم یا نه

من فکر کردم حداقل ۶،۷ ماه از عملتون میگذره

الان واسه تصمیم گیری و قضاوت خیلی زوده فعلا بصورت منظم و اصولی چسبتو بزن و زیاد چیزای تند نخور تا ببینی چطور میشه

اگه بخوای کورتون تزریق کنی الان زمانشه چون بینی تو اوج ورمه بهتر نتیجه میگیری اما با مشورت خود پزشک

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

ممنون عزیزم میشه عکسمو هم ببینی. اینجا نیومد اما چن تا تاپیک قبلی هست

باشه عزیزم الان میبینم

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

من فکر کردم حداقل ۶،۷ ماه از عملتون میگذرهالان واسه تصمیم گیری و قضاوت خیلی زوده فعلا بصورت منظم و ا ...

من فقططط نگران اون قوس ام. دیدید بعضیا دو بار عمل بینی میکنن؟ خب اون مال عمل های بینی های خیلی گوشتی و بزرگ ان ولی من بدبخت بینیم از اول کوچیک بود تازه همین بار اول همه خندیدن که عمل کردم حالا بخوام ترمیم کنم خدا میدونه چقد مسخره ام کنن فقط قوس میخوام 

آها. من بینیم خوب بود بخدا فقط قوز ریز داشت. فقط قوز رو برداشته. هی به مامانم میگم توروخدا بریم عمل ...

دوست منم فقط قوز داشت 

میخوام بگم غصه نخور چون خیلی دیدم بعد عمل اینجورین دختر عمم عمل کرده بود وضعیتش همین بود هر شب گریه ولی الان واقعا خوب شده 

بهت گفته چیا بخوری برای ورمت؟

من فقططط نگران اون قوس ام. دیدید بعضیا دو بار عمل بینی میکنن؟ خب اون مال عمل های بینی های خیلی گوشتی ...

نمیتونی عکس بزاری خیلی کنجکاو شدم 

بعد دکترت کی بوده منم بزودی میخوام عمل کنم یعنی احتمالا بعد عید

نمیتونی عکس بزاری خیلی کنجکاو شدم بعد دکترت کی بوده منم بزودی میخوام عمل کنم یعنی احتمالا بعد عید

عزیز دلم سایت خرابه من عکس گذاشتم برو تاپیک قبلی هامو ببین اونجا که زدم 📷عکس برو ببین اونجاست 

من فقططط نگران اون قوس ام. دیدید بعضیا دو بار عمل بینی میکنن؟ خب اون مال عمل های بینی های خیلی گوشتی ...

عکستو دیدم بینیت جدی قشنگه و جا برای بهتر شدن داره و مشخصه که همش ورمه و با یه جلسه تزریق عالی عالی میشه بهت قول میدم حساس نباش

نه هیچی نگفته یه دکتر بی مسئولیت نفهمی بود روزی ده تا عمل هم داره

نگفته برای مشاوره بری دوباره 

دختر عمم هر ماه دکترش میگفت بره پیشش کلی قرص و اینا براش مینوشت

ببین سرکه سکنجبین خیلی خوبهه بگیر با آب قاطی کن بخور