2777
2789
عنوان

ده سال پیش خانمی رو دوس داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5519 بازدید | 259 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی دو مورد ازش زرنگی دیدم راجع به درخواست پول و یه بار هم که رفتیم خرید متوجه شدم که بدون اینکه بدو ...

سلام

خب اونموقع کار درستی کردی چرا الکی برای خودت سختش کردی، ناز و دلبرانه ای که صادق نباشه به دردی نمیخوره، البته مردی که رو راست نباشه هم بدرد نمیخوره. آدمی اول باید خط قرمزهات مشخص باشه و معیارهاشم تعریف کنه بعد بره دنبال یکی، پسر دخترم نداره، وقتی کارش درست نبوده شما هم کار اشتباهی نکردی، اشتباهت اینجاست که داری مقایسه میکنی.

مقایسه کردن بلای جون خیلی از خانواده هاست، باید کیس جدید رو با معیارهای خودت بسنجی نه مقایسه با اون.

نظر من برخلاف بقیه اس و کم طرفداره

من به شخصه فکر می کنم این اصلا نرمال نیست که بعد ده سال هنوز نتونسته باشید یه ارتباط سه ماهه رو فراموش کرده باشید

به نظرم این از عشق نیست (هرچند که دوستان تمایل به رمانتیک سازی این چیزا دارن)، بلکه وسواس ذهنی، تنهایی و در جا زدن در حداقل یک جنبه از زندگی هست. 

این به نظرم رفتار سالمی نیست. هیچ ایرادی نداره به خوشی از خاطراتتون با اون فرد یاد کنید اما باید تا الان تونسته باشید از اون ارتباط در ذهنتون عبور کرده باشید. 

متاسفانه نی نی سایتی ها عادت دارن رفتارهای سمی رو رمانتیک کنن برا خودشون

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
هعی هعی.خوشگل که باشی همه عاشقتن، حتی اگه پول ندیده باشی و زرنگ بازی در بیاری.ولی چشم و دل سیر و مود ...

خب اونا می‌خوان ما خوشگل باشیم ما هم در ازاش پول میخوایم این در به اون در🦦 هر کاری جز این نکنی باختی

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
هعی هعی.خوشگل که باشی همه عاشقتن، حتی اگه پول ندیده باشی و زرنگ بازی در بیاری.ولی چشم و دل سیر و مود ...

فقط لازمه سازگار نباشی و بتونی ب خودت بیشتر از مرد اهمیت بدی، زنی ک مرد رو در رابطه اولویت قرار میده از خود اون مرد شکست میخوره، با مردها باید بی رحم بود، باید سنگدل بود، باید بتونی تنبیهشون کنی، اینجوری عاشق میشن و عاشق میمونن، ن با از خودگذشتگی و  مهربونی و سازگاری.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

نتونستم از فکرش بیام بیرون، اگه با یکی دیگه هم آشنا میشدم، زود به هم میخورد چون با اون مقایسه ش می ک ...

غیر از زیبایی چه ویژگی هایی داشت که شمارو خیلی مجذوب کرده بود ؟

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

خب اونا می‌خوان ما خوشگل باشیم ما هم در ازاش پول میخوایم این در به اون در🦦 هر کاری جز این نکنی باخت ...

والا شوهر من دلش میخواد به خرج خودم و بابام خوشگل باشم. 

دلش نمی‌خواد یک ریال برام خرج کنه