2777
2789
عنوان

ده سال پیش خانمی رو دوس داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5532 بازدید | 259 پست
متشکرم ✨🌹🌷وجود آدم مثل ی ظرفه، اگر زباله هایی ک وارد این ظرف میشن ب موقع تخلیه نشن روی هم تلمبار م ...

💔😇😇🙏

یه دنیا ممنون

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهش میکنم.همصحبتی با شما هم ارزش وقتی ک گذاشتم رو داشت.من هم از شما بسیار آموختم، اینو خالصانه میگ ...

لطف دارین. خدا رو شکر

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

استارتر یه سوال درخصوص امضات، مطالعاتتون در حوزه زنان بصورت آکادمیک هست یا علاقه شخصی؟

علاقه شخصی.

به خدا بیشتر از ترس قضاوت دیگران و اینکه حضورم تو سایت موجه به نظر برسه. عموما ذهنیت خوبی به مردهایی که میان این سایت ندارن.

ولی آکادمیک، سال ۹۱ رشته مطالعات زنان رو تغییر دادن و فقط از رویکرد اسلامی مطالعه می کنن که با واقعیت های دنیا همخوانی نداره. پایان نامه رو هم باید موضوعات اسلامی برداری. مطالعات آزاد به نظرم کاربردی تره. خودم گردشگری خوندم

خیر شما خیلی هم با ارزش هستید سواد رابطتتون رو بالا ببرید

ممنونم 🙏. حتما 

مطمئن بودم خیانت می کنه. برا ازدواج نه ولی برا دوستی میخواستمش.راستی با این سوالتون به فکر فرو رفتم. ...

منم تجربه‌ی مشابه شمارو دارم

یکی از افرادی که باهاش صمیمی بودم و نزدیک بود بهم رو، سر اشتباه خودم از دست دادم

یعنی یهویی خودشو ازم گرفت

و اینکه بعد از من روابط خودشو داشت، موفق بود تو کارش و شخصیتش هم رشد کرد

این شد که من سال‌ها درگیر ایشون بودم

ولی الان اینطوریم که اصلا نمی‌خوام باشه

تجربه کردن ب ی روانشناس این امکان رو میده ک راحتتر بتونه با طرف مقابل همدلی کنه، کسی ک از لای پر قو ...

بحث لای پر قو نیست، اتفاقا لای پر قو اتفاقا یه موقعایی می‌تونه باعث بشه سلامت روان بیشتری داشته باشه

بحث همونه که شروع کرده باشه خودشکوفایی خودش رو دنبال کرده باشه، تو ابعاد مختلف زندگیش رشد کرده باشه و....

خدا روشکر که الان حال دلتون خوبه و خودساخته هستی. الحمدالله.من ولی نتونستم به تنهایی از پسش بر بیام ...

چرا موفقیت آمیز نبوده؟ خیلی شفاف نگاه می‌کنین 

خیلی قشنگ تحلیل می‌کنین

و اینکه من هم به خاطر مسائل مالی، مجبور بودم خودم راه خودمو پیدا کنم 

ولی الان نظرم اینه که یه آدم واقعی کنار آدم باشه خیلی فرق داره

من هم روند رشدم طولانی و کند بود، هم خیلی به در و دیوار خوردم 

بحث لای پر قو نیست، اتفاقا لای پر قو اتفاقا یه موقعایی می‌تونه باعث بشه سلامت روان بیشتری داشته باشه ...

عزیزم من همیشه در حرفهام خیلی مراقبم ک از قیدها ب طور مناسب و صحیح استفاده کنم ک باعث سوتفاهم نشه، من عرض کردم مــــــــعـــــــمـــولــــاً.

شما هم کاملا درست میفرمایین،ولی بازم آدمهای خودشکوفای زیادی وجود دارن ک فقط برای زندگی خودشون در حال شکفتن هستن، نهایتا یه آدم فقط با مشاهده و نظاره ی زندگیشون بتونه ازشون الگوهای موفقیتشون رو بیاموزه و نه در همکلامی باهاشون.

ی روانشناس فقط با تکیه بر  علم روانشناسی نمیتونه موفق بشه، باید مجموعه ای از ابزارها مورد استفاده قرار بگیرن تا ی روانشناس یا درمانگر بتونه ب درمان کمک کنه واقعا، درست مثل یک جراح ک حین جراحی از انواع و اقسام ابزار استفاده میکنه، اگر یک درمانگر حتی همدلی هم داشته باشه ولی قدرت تحلیل اطلاعات و انتقال اطلاعات رو ب خوبی نداشته باشه بازهم در کارش کاملا موفق نمیشه.

در کل ب اعتقاد من موفقیت در هر زمینه ای ، مجموعه ای از ابزارها و ویژگی ها رو میخواد، فقط بعضی ویژگیها میتونن پررنگتر  ب نظر بیان.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

چرا موفقیت آمیز نبوده؟ خیلی شفاف نگاه می‌کنین خیلی قشنگ تحلیل می‌کنینو اینکه من هم به خاطر مسائل مال ...

آفرین تحلیل و توضیحت عالی بود.🙏🏻🌹

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

چرا موفقیت آمیز نبوده؟ خیلی شفاف نگاه می‌کنین خیلی قشنگ تحلیل می‌کنینو اینکه من هم به خاطر مسائل مال ...

تو عمل و محیط واقعی دچار اصطراب و طرحواره میشم، خوب عمل نمی کنم. و هم اینکه اون لحظه تشخیصم کمه ولی بعدا که دچار مشکل میشم میتونم تحلیل کنم. هنوز عبرت نگرفتم. یه راهنما و آدم موفق خیلی تاثیر میذاره