2777
2789
عنوان

اگر یک پسری قرار اول کادو بیاره

106 بازدید | 10 پست

ی چیزی برات خریده باشه قبول میکنید یا ن دلیلم بگید و اینکه اگه تو کافه باشه قرارتون اون باید حساب کنه یا هر کدوم جدا 

و اگه مثلا گفت من حساب میکنم و اینا چی بگیم بهش

و اینکه کلا در حالت کلی چه واکنشایی باید نشون داد

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه‌کار قشنگی کاش دخترا هم یاد بگیرن قرار اول کادو بیارن

چی مثلا ؟

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

معمولا قرار اول کادو نمیارن. اما اگه رفتید کافه شما زشته حساب کنی باید اون حساب کنه اگه نکرد کلا ولش ...

اها ینی گفت حساب کنم بگم چس ینی بگم ممنون؟

ی جوری نیست؟

والا تاجایی که من میدونم مرد باید بره خودش حساب کنه نمیپرسه حساب کنم یانه خودش مستقیم میره حساب میکنه شمام شبیه یه پرنسس بشین تاحساب کنه ازمن بهت نصیحت خواهرانه ازاول رونده هرچی آسون بگیری فک میکنن دم دستی تری این بهم ثابت شده زنی که خرج داره ارج داره عزیزم نمیگم زیاده روی ولی بدون اینکه چیزیم ازش بخوای پرو میشن مرد جماعت فک میکنن چه خبره

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
والا تاجایی که من میدونم مرد باید بره خودش حساب کنه نمیپرسه حساب کنم یانه خودش مستقیم میره حساب میکن ...

مرسی عزیزدلم 

فقط درباره شارژ و اینا چی خیلی اصرار میکنه بگیره من هی دعواش میکنم میگم نه یبارم گرفت بد باهاش برخورد کردم 

حس استقلالم حس میکنم از بین میره 🥲

اون مورد و چ کار کنم؟